29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica VfB Stuttgart – FC Bayern

Stuttgart si Bayern Munchen vor fi puse fata in fata sambata dupa amiaza de la ora 16:30, duelul dintre cele doua tabere facand parte din cea de-a 20-a etapa a campionatului.

Stuttgart este pe muchie de cutit si in aceasta stagiune, avand mare nevoie de puncte in returul campionatului pentru a se salva de la retrogradare. La ora actuala, Maxim si colegii sai sunt pe locul 16, loc ce joaca barajul de retrogradare la final. In acest moment svabii au 18 puncte si un golaveraj de 20-33, la egalitate de puncte cu Hertha, prima din zona ce retrogradeaza direct. Stuttgart este ultima in clasamentul meciurilor de pe teren propriu in Bundesliga. Daniel Didavi, Rudiger si Gruezo sunt accidentati, urmand sa lipseasca sambata.

Bayern Munchen a inceput cu stangul returul campionatului, insa nu are emotii in ceea ce priveste cursa pentru titlu. Bavarezii au bifat un esec si un egal in primele doua etape din retur, primind cinci goluri, mai mult decat in tot turul campionatului. Bayern are 46 de puncte si un avans de opt puncte in varful clasamentului din Bundesliga, laudandu-se si cu cel mai bun golaveraj, 43-9. Pep Guardiola nu-i va avea pentru acest meci pe Alcantara, Martinez, Lahm, Ribery si Rafinha, accidentati, pe cand Boateng e suspendat.

Stuttgart vs Bayern echipe probabile:
Stuttgart (4-2-3-1): Ulreich – Schwaab, Baumgartl, Niedermeier, Hlousek – Romeu, Gentner – Klein, Leitner, Sararer – Harnik.
Bayern (3-4-2-1) Neuer – Benatia, Dante, Alaba – Weiser, Gotze, Schweinsteiger, Bernat – Muller, Robben – Lewandowski.
sursa: casapariurilor.net

Urmăreşte-ne şi pe Facebook FC Bayern Romania!

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux