18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica Hertha Berlin – FC Bayern

Hertha Berlin primeşte cu începere de la ora 16.30 vizita campioanei Bayern Munchen, într-un joc ce pare o adevărată provocare pentru gazde. Bavarezii au câştigat precedentele şase întâlniri cu berlinezii şi “ţintesc” toate punctele şi astăzi. Partida este găzduită de Olympiastadion din Berlin şi poate fi urmărită în direct pe Eurosport 2.

Hertha traversează o perioadă dificilă, lucru total neaşteptat după evoluţiile excelente din sezonul trecut. Se află la numai patru puncte distanţă de locurile care retrogradează şi o eventuală înfrângere astăzi îi va da mari emoţii. A obţinut însă un succes vital în ultima etapă, în deplasarea de la Koln (2-1) şi încrederea este mult mai mare. Este foarte periculoasă pe arena proprie, acolo unde este foarte greu de învins. A câştigat trei din ultimele patru jocuri de acasă şi oricând îi poate pune probleme liderului, mai ales că în lot regăsim jucători de mare clasă, precum Kalou sau Schieber. Marea problemă astăzi pare a fi defensiva destul de fragilă, una dintre cele mai slabe din Bundesliga, care contra unui asemenea adversar poate oricând claca. Pe faza ofensivă Hertha se descurcă destul de bine, însă cel mai probabil acest compartiment este ultima grijă astăzi. Antrenorul Jos Luhukay nu poate conta pe Gersbeck, Langkamp, Lustenberger, Pekarik, Baumjohann şi Cigerci, toţi fiind accidentaţi.

Bayern Munchen este neînvinsă după 12 etape în Bundesliga şi conduce detaşat competiţia. Are cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din campionat şi asta spune totul despre forţa campioanei. Vine însă după înfrângerea din Liga Campionilor cu Manchester City (2-3), joc ce a dus la întreruperea unei serii impresionante de 18 meciuri fără înfrângere în toate competițiile. Aşteptăm o reacţie de orgoliu din partea bavarezilor, care în mod cert sunt motivaţi de acel insucces. Bastian Schweinsteiger a revenit recent pe teren şi este la dispoziţia lui Guardiola, însă cel mai probabil nu va fi forţat din primul minut. Antrenorul spaniol se pare că va face unele schimbări faţă de jocul din Anglia, fiind foarte probabil să-i vedem în primul 11 pe Gotze şi Muller. Sunt în continuare şi foarte mari probleme de lot, Reina, Starke, Alaba, Badstuber, Javi Martinez, Lahm, Thiago şi Pizarro absentând din cauza accidentărilor.

Hertha – Bayern echipe probabile :
Hertha : Kraft – M. Ndjeng, Hegeler, Brooks, N. Schulz – Hosogai, Skjelbred – Beerens, Stocker, Ben-Hatira – Schieber
Bayern : Neuer – Rafinha, J. Boateng, Dante – Muller, Xabi Alonso, Rode, Juan Bernat – Gotze, Ribery – Lewandowski

sursa: pariuri-x.ro

Lasă un răspuns

17 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
17
0
Posteaza un comentariux