25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Schweinsteiger: „aceste momente nu se uita”

La meciul cu Hoffenheim, aplauzele in tribune au fost imense. Atat la cele 4 goluri dar mai ales in min. 77. Atunci a intrat pe teren campionul mondial Bastian Schweinsteiger (30), care a revenit dupa 132 de zile de pauza. Fanii l-au salutat si l-au ovationat pe „Dumnezeul fotbalului”, asa cum i se mai spune simbolului lui Bayern si al nationalei germane, cel care a scris istorie in fotbalul mondial („Fußballgott” – in lb. germana).

„Inima mea s-a bucurat sa fiu primit asa de frumos de spectatori. Aceste momente nu se uita” a declarat Schweini. „Publicul astepta cu infrigurare acest moment” a completat si Neuer. „Ti se facea pielea de gaina la atmosfera facuta de public cand a intrat el” a intarit ideea si Robben.

„Ne bucuram ca Bastian s-a intors din nou. E minunat!” a adaugat si presedintele Karl Heinz Rummenigge. Pentru Guardiola, intoarcerea lui Schweinsteiger a fost o mare veste dar mai ales pentru el! Robben a adaugat: „Am simtit mult lipsa lui pe teren. Daca Philip nu este pe teren, il avem din nou pe capitanul nostru si asta e super!”

„Am crezut intotdeauna in intoarcerea mea. Lumea trebuie sa aiba rabdare. Nu trebuie avute asteptari foarte mari. Inca nu sunt acolo unde vreau eu sa fiu. Dar va veni timpul” a incheiat capitanul nationalei germane.

sursa: fcbayern.de

 

Lasă un răspuns

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux