29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Hamburg – Bayern 1:3

 

In Cupa Germaniei pe Imtech Arena, 9.000 de fani bavarezi au cantat in tribuna „Oh, Franck Ribery” (dupa melodia „Oh, Champse Elysee”) pentru a-si arata iubirea fata de fotbalistul francez.

Ribery (31) a jucat pentru prima data de la inceputul meciului dupa accidentarea sa la spate, a facut risipa de efort si a marcat si un gol.

Dupa pasa gresita la portar a lui Westermann, Lewandowski deschide scorul (7.). Alaba il majoreaza cu un sut din afara careului (44.). Ribery face 3:0 (55.) iar Lassoga reduce din diferenta cu o lovitura de cap (85.).

A fost al 4-lea duel dintre Hamburg si Bayern in acest an (2 meciuri in campionat, 2 in Cupa), scorurile fiind: 4:0, 5:1, 0:0 si acum 3:1. Deci 12:2 pentru Bayern! Astfel ca Hamburg a devenit unul din adversarii favoriti ai lui Bayern.

Antrenorul lui Hamburg, Zinnbauer („nu putem sa avem mingea, vom juca defensiv”) nu prea a avut ce face, pentru ca in acest meci Bayern a fost seful. In timp ce gazdele nu a avut nici o mare ocazie in afara de gol, Drobny a scos miraculos impotriva lui Lahm (43.), Müller (65., 88., 90.) si Ribery (70., 88.).

Bayern se afla in mare forma si se afla in cursa pentru castigarea celei de-a 3-a Cupe a Germaniei consecutiv!

In etapa viitoare a Cupei Germaniei, Bayern München va juca acasa cu Braunschweig (liga a 2-a).

Caseta tehnica de pe fcbayern.de:

Posesia mingii: 28%-72%

Suturi (pe poarta): 6-16 (3-9)

Faulturi: 16-10

Cele mai multe suturi: Lassoga 5, Ribery 4, Müller si Lewandowski 3

Cel mai faultat: Ribery 5

Cele mai multe atingeri de minge: Bernat 110

Cele mai multe dueluri castigate: Rafinha 80%.

 

2,w=985,c=0.bild3,w=985,c=0.bild

 

Aproape de terminarea meciului s-a consemnat un act de ura din partea unui fan al lui Hamburg, care a patruns in teren si l-a lovit cu fularul peste fata pe Ribery, facandu-i si gesturi obscene. Dupa aceea au venit fortele de ordine si l-au imobilizat.

Atacul a fost un act complet de imbecilitate care se putea termina grav!

Ribery la ARD:”acest lucru nu trebuia sa se intample dar n-a fost asa de rau”, apoi la SKY: „Nicio problema, se mai intampla. Azi a fost un meci greu pentru mine, am primit multe lovituri…”

In urma unui duel cu Ribery, Götz (jucator la nationala U23 si favorit al publicului) a primit cartonas galben, lucru care i-a determinat pe suporterii lui Hamburg sa-l huiduie pe Ribery de cate ori atingea mingea! Insa dupa golul francezului din min. 55 acestia s-au potolit.

Clubul Hamburg SV si-a cerut scuze oficial dupa meci, referitor la gestul atacatorului lui Ribery.

nota: toate comentariile au fost traduse integral din BILD.

Lasă un răspuns

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux