25 May 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern Munchen vrea să îl aducă pe Khedira pe Allianz Arena

Bayern Munchen este tentată să dea o lovitură pe piața transferurilor și își propune aducerea lui Sami Khedira pe Allianz-Arena.

Campioana Germaniei încearcă să îl convingă pe mijlocaș să revină în Bundesliga, de unde a plecat la Real Madrid, în 2010. El mai are contract cu deținătoarea UCL pentru acest sezon și cel mai probabil nu va rămâne pe Santiago Bernabeu.

Khedira a fost extrem de aproape de Arsenal în acestă vară, Real Madrid acceptase oferta englezilor, însă jucătorul nu a căzut de acord cu tunarii în privința salariului.

Publicația MARCA merge pe această idee și iese pe prima pagină cu informația conform căreia Khedira ar fi stat de vorbă cu reprezentanții lui Bayern și ar fi ajuns la o înțelegere.

Formația din Munchen ar vrea ca mijlocașul să rămână la Real încă un sezon, pentru a deveni liber de contract, iar apoi i-ar oferi o primă de instalare consistentă și salariul dorit în această vară la Arsenal.

În cazul în care nu devine liber de contract, Khedira nu va fi lăsat să plece de la Real Madrid fără cel puțin 20 de milioane de euro. În aceste condiții, este de înțeles de ce Bayern vrea să îl aducă pe Allianz abia vara viitoare.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
10 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
10
0
Posteaza un comentariux
()
x