4 December 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Marco Reus la Bayern?

Conform goal.com dar si a altor surse, Bayern Munchen l-ar putea achiziţiona pe Marco Reus. În ultimul an, campioana Germaniei a lăsat-o pe Borussia fără doi dintre cei mai importanţi jucători, Mario Gotze şi Robert Lewandowski.

Conform goal.com, Reus este dorinţa lui Pep Guardiola, care urmăreşte să aducă şi mai multă forţă ofensivei lui Bayern Munchen. Mijlocaşul de 25 de ani se înscrie în profilul de jucător pe care Guardiola îl vede potrivit pentru filosofia ta: tehnic, bun pasator, simţ bun al porţii şi imaginaţie.

Matthias Sammer, directorul sportiv al lui Bayern, n-a confirmat oficial această variantă, dar susţine că Bayern nu şi-a încheiat campania de transferuri: “Fereastra de transferuri rămâne deschisă încă vreo câteva săptămâni. Trebuie să facem lucrurile cu înţelepciune. Poate nu vom mai face nimic, dar probabil vom mai face câteva achiziţii…Avem deja un lot bun de jucători în acest moment, dar să nu uităm câ n-am câştigat titlul în Bundesliga după CM 2006 şi CM 2010”, a declarat Sammer, conform goal.com. Până acum, Bayern Munchen a reuşit să-i transfere pe Robert Lewandowski, Sebastian Rode şi Juan Bernat.

Marco Reus mai are contract cu Dortmund până în vara lui 2017, dar se bănuieşte că are clauza de reziliere de 35 de milioane de euro.

Distribuie pe:
14 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
14
0
Posteaza un comentariux
()
x