17 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern, clubul cu cei mai mulți jucători la CM

Bayern Munchen este clubul cu cei mai mulţi jucători participanţi la Cupa Mondială de fotbal 2014, campioana Germaniei fiind reprezentată la turneul final din Brazilia de 15 fotbalişti, care vor evolua pentru şapte echipe naţionale.

Gruparea bavareză este urmată de echipa engleză Manchester United care, chiar dacă a traversat un sezon mai mult decât modest, are 14 fotbalişti prezenţi la competiţia din America de Sud, a treia fiind formaţia spaniolă FC Barcelona, cu 13 jucători la CM 2014.

„Sper ca fiecare dintre jucătorii noştri să aibă o Cupă Mondială reuşită şi să se bucure de acest turneu”, a declarat preşedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.

În privinţa campionatelor naţionalei, Anglia este cea mai bine reprezentată la turneul final, Premier League fiind reprezentată în Brazilia de 114 jucători din totalul de 736 de fotbalişti care figurează pe listele oficiale expediate la FIFA de cele 32 de selecţionate participante la competiţie. Italia ocupă locul secund, cu 81 de jucători, în timp ce a treia clasată este Germania, cu 78 de fotbalişti.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux
()
x