27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Pep iese la atac: “Bayern m-a adus știind că stilul meu de joc e centrat pe posesie”

Pep Guardiola a răspuns tăios criticilor care i-au fost aduse după înfrângerea lui Bayern Munchen, din deplasare, cu Real Madrid

La conferința de presă de organizată vineri, Guardiola a adoptat un ton rar afișat de el până acum în cariera de antrenor.

“Îmi place ca echipele mele să aibă posesia, acesta este stilul meu. Știu că filosofia mea nu este identică celei germane și că aici este mult mai apreciat stilul unor echipe precum Borussia Dortmund sau Real Madrid.

Cu toate acestea, Bayern m-a căutat și m-a angajat ca antrenor știind că acesta va fi stilul în care vom juca. Pentru asta m-a angajat. Am câștigat multe trofee în carieră, am început să o fac și aici și nu văd de ce mi-aș schimba tactica”, a spus Pep vizibil deranjat de întrebările jurnliștilor nemți.

Cu toate că echipa sa a pierdut în prima manșă din semifinalele UEFA Champions League, Pep a ținut să își felicite jucătorii.

“Sunt mândru de echipa mea și voi rămâne la fel indiferent de soarta acestei calificări. Admir curajul băieților, au încercat să câștige și să își impună jocul la Madrid, în fața unei echipe pregătite excelent de un antrenor foarte bun”, a completat Guardiola.

În final, catalanul a făcut apel la fani pentru returul de marți, 29 aprilie, care va fi în direct la Digi Sport 1.

“Când Manchester United a deschis scorul, publicul ne-a împins de la spate și am reușit rapid să întoarcem soarta calificării. Sunt sigur că vom avea parte de același tratament din partea lor și cu Real și sper ca la final să ne bucurăm împreună de o calificare în finală”, a concluzionat antrenorul lui Bayern.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
9 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
9
0
Posteaza un comentariux
()
x