27 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Pep: “Mi s-a întâmplat asta și cu Barcelona. Trebuie să găsesc metode să-i motivez”

Bayern Munchen a pierdut al doilea meci la rând în Bundesliga, de această dată pe teren propriu, în fața Borussiei Dortmund 0-3

Cu titlul deja acontat și matematic, echipa lui Pep Guardiola își păstrează energia pentru confruntările decisive din Cupa Germaniei și din UEFA Champions League.

La finalul partidei pierdute pe Allianz-Arena, antrenorul lui Bayern a încercat să găsească scuze pentru rezultatul rușinos, de altfel cel mai drastic din toată cariera sa:

“Când ai titlul câștigat, cobori garda. Mi s-a întâmplat același lucru și cu Barcelona. Am scăzut nivelul în ultimele două etape, trebuie neapărat să revenim la forma arătată, aceasta va fi tema mea în următoarea perioadă. Am făcut o greșeală atunci când am transmis că lupta este terminată, trebuia să găsesc alte metode de a-i motiva”, a spus Pep Guardiola.

Adept al jocului de posesie, tehnicianul catalan a pierdut duelul cu Dortmund, chiar dacă elevii săi au dominat clar la capitolul pase reușite: 570 – 164 în favoarea bavarezilor.

Bayern pornește drept mare favorită în următoarea partidă, din Cupa Germaniei, de miercuri, 16 aprilie, de pe teren propriu, cu divizionara secundă Kaiserslautern. În celălat duel pentru calificarea în finală se înfruntă Dortmund și Wolfsburg.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
18 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
18
0
Posteaza un comentariux
()
x