25 May 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Pep: “Probabil aveam nevoie de această înfrângere. Jucătorii vor învăța o lecție”

Bayern Munchen a cedat prima partidă pe teren propriu din acest sezon, în duelul de marți seara, contra lui Manchester City (2-3).

Cu toate că a pierdut, deținătoarea UEFA Champions League a încheiat pe primul loc grupa, astfel că antrenorul bavarezilor nu face mare caz din această înfrângere. Mai mult, momentul în care a venit ea pare să îl bucure pe Pep Guardiola.

“Nu poți câștiga la nesfârșit. Probabil aveam nevoie de această înfrângere ca să ne amintim anumite lucruri. Am început foarte bine atât în Bundesliga, cât și în UCL, astfel că ne-am gândit că totul va fi ușor în acest sezon. Meciul cu City ne-a trezit la realitate și sper că jucătorii vor învăța o lecție importantă”, a spus Pep Guardiola.

39 de ani au trecut de când Bayern Munchen a pierdut un meci pe teren propriu, după ce a condus cu două goluri. Acest lucru se întâmpla în ianuarie 1975, împotriva lui Offenbach, iar scenariul a fost identic celui din duelul cu Manchester City: bavarezii au avut 2-0, iar apoi au cedat cu 2-3.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
15 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
15
0
Posteaza un comentariux
()
x