26 October 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Guardiola se înclină în fața lui Heynckes: “Nu pot să egalez ce a făcut el pentru Bayern”

Pep Guardiola i-a luat locul lui Jupp Heynckes pe banca lui Bayern Munchen în această vară, chiar dacă nemții cuceriseră Tripla sub conducerea antrenorului german – UEFA Champions League, Cupa Germaniei și Bundesliga.

Pentru a onora munca lui Heynckes, fostul antrenor al lui Bayern a primit un premiu pentru activitatea depusă la formația bavareză.

Jupp a primit distincția chiar din partea lui Pep Guardiola, cel care a avut numai cuvinte de laudă la adresa omului pe care l-a înlocuit pe banca tehnică.

“Nu pot să egalez ce a făcut Heynckes. Succesele sale vor rămâne în istoria clubului. Este o legendă atât în Spania, cât și în Germania. Pentru mine este un model demn de urmat”, a spus Pep în limba germană, surprinzând audiența.

După ce a primit premiul pentru reușitele din sezonul trecut, Heynckes a răspuns la complimentele primite din partea lui Guardiola.

“Mă simt măgulit de declarațiile lui Pep. A fost un privilegiu să o antrenez pe Bayern, o mare onoare. Am avut o echipă minunată care a ajuns să scrie istorie, niște băieți minunați”, a declarat Heynckes.

Deși a schimbat antrenorul, Bayern continuă să aibă o serie incredibilă. În campionat este prima cu 10 victorii și două remize după primele 12 etape și are 4 puncte avans în fața rivalei Borussia Dortmund. De asemenea, în UCL, bavarezii au 4 succese din tot atâtea meciuri și sunt calificați în optimi, iar în Cupa Germaniei sunt de asemenea în aceeași fază.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux
()
x