15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Freiburg – FC Bayern 1-1

Campioana Germaniei nu a reușit decât un rezultat de egalitate pe terenul lui Freiburg, scor 1-1, înaintea partidei cu Chelsea de la Praga, din Supercupa Europei.

Josep Guardiola și-a menajat mai mulți jucători pentru întâlnirea de vineri cu rivalul Mourinho, iar rezervele nu s-au ridicat la nivelul oamenilor de bază. Rafinha, van Buyten, Contento sau Pizarro au fost titulari contra lui Freiburg, dar Bayern a avut la pauză 1-0, după golul lui Shaqiri și totul părea sub control.

Partida se îndrepta spre o victorie normală a bavarezilor, în fața unui adversar de Europa League, dar cu un început ezitant de campionat. Guardiola i-a introdus pe Lahm și Ribery, în minutele 62, respectiv 79, dar Hofler a dat lovitura cu patru minute înainte de final, marcând pentru 1-1.

Antrenorul spaniol a făcut imediat a treia modificare, a mizat pe un forcing cu Mandzukic în ofensivă, dar Bayern nu a mai reușit să înscrie.

Freiburg – Bayern s-a încheiat 1-1, Guardiola pierzând primele puncte în Bundesliga, după victoriile cu Monchengladbach, Frankfurt și Nurnberg.

Echipa lui Bayern: Neuer – Rafinha, van Buyten, Dante, Contento – Schweinsteiger (’79 Ribery) – Muller, Gotze (’62 Lahm), Kroos, Shaqiri – Pizarro (’88 Mandzukic)

Pentur mai multe discutii despre acest meci va asteptam pe FORUM

Lasă un răspuns

15 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
15
0
Posteaza un comentariux