Bayern Muchen este pe punctul de a se încorona campioană de fotbal a Germaniei după 2 ani fără titlu – sâmbătă putându-şi asigura victoria finală -, dar acest lucru nu-l împiedică pe directorul sportiv, Mathias Sammer, să critice jocul echipei din ultimele confruntări.

“Cel mai evident lucru este că randamentul nostru este neregulat”, a spus Sammer. Potrivit fostului international german, de la victoria din sferturile de finală ale Cupei Germaniei contra formaţiei Borussia Dortmund s-a înregistrat o scădere “de trei sau patru la sută” a nivelului etalat înainte de această partidă.

Acum, a continuat Sammer, se ştie că pentru a trece peste acest regres este nevoie ca unii jucători-cheie să-şi preia cu totul responsabilităţile în echipă, să crească disciplina în defensivă în special, să se mărească rapiditatea jocului când ne echipa este în posesia balonului.

Sammer speră că, în cazul în care titlul este asigurat încă de sâmbătă, să nu aibă loc o sărbătoare prelungită, întrucât vine foarte repede, săptămâna viitoare, Liga Campionilor, împotriva italienilor de la Juventus Torino.

sursa: romaniansoccer.ro

0 0 vote
Article Rating
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ebaltig
ebaltig
30 March 2013 9:06

E un derby cu traditie pe care in ultimii ani bavarezii l-au castigat detasat in meciurile de la Munchen. Speram si astazi o victorie.

Putem vizualiza ambele meciuri importante de azi Stuttgart-Dortmund si Bayern-Hamburg ca de obicei pe Eurosport2.

Titlul unui articol de pe gsp.ro este “Campioana de Pasti?” in Germania/pt catolici in general azi este Pastele, iar mijlocasul lui Bayern , Bastian Schweinsteiger declara : “Vrem să devenim campioni cît mai repede. Mental ne-ar ajuta mult. Am deveni şi mai periculoşi” Sper sa fie asa cum spune el. Avem nevoie de o revigorare in joc si sa devenim mai periculosi in special pt meciurile din liga.

West
29 March 2013 18:14

Da este adevarat ca am scazut meci de meci insa sper sa ne revenim acuma pe final si sa cistigam Campionat ,Cupa ,UCL ar fi ceva fantastic

gery76
29 March 2013 17:59

-Chiar daca in ultimii 3 ani singurul duel la varful Bundesligii a fost Bayern Munchen-Borussia Dortmund,adevaratul derby de traditie in Germania ,este in opinia celor mai multi cel dintre Bayern si Hamburg S.V.

-Tot timpul acest duel dintre bavarezi si hanseatici ,a a fost considerat duelul intre fanatismul,puterea de lupta si inversunarea nordului muncitoresc reprezentat de Hamburg,al carui simbol a fost considerat Uwe Seeler si sudul aristocratiei,boemiei si fanteziei reprezentat de Bayern Munchen,al carui simbol de frunte a fost si este ”Kaiser” Franz Beckenbauer”!

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x