15 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern Munchen este la un pas de titlu, dar directorul sportiv Sammer nu-i multumit de joc

Bayern Muchen este pe punctul de a se încorona campioană de fotbal a Germaniei după 2 ani fără titlu – sâmbătă putându-şi asigura victoria finală -, dar acest lucru nu-l împiedică pe directorul sportiv, Mathias Sammer, să critice jocul echipei din ultimele confruntări.

“Cel mai evident lucru este că randamentul nostru este neregulat”, a spus Sammer. Potrivit fostului international german, de la victoria din sferturile de finală ale Cupei Germaniei contra formaţiei Borussia Dortmund s-a înregistrat o scădere “de trei sau patru la sută” a nivelului etalat înainte de această partidă.

Acum, a continuat Sammer, se ştie că pentru a trece peste acest regres este nevoie ca unii jucători-cheie să-şi preia cu totul responsabilităţile în echipă, să crească disciplina în defensivă în special, să se mărească rapiditatea jocului când ne echipa este în posesia balonului.

Sammer speră că, în cazul în care titlul este asigurat încă de sâmbătă, să nu aibă loc o sărbătoare prelungită, întrucât vine foarte repede, săptămâna viitoare, Liga Campionilor, împotriva italienilor de la Juventus Torino.

sursa: romaniansoccer.ro

Lasă un răspuns

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux