19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FINALA A TRECUT, NOI RAMANEM IMPREUNA!

Finala Champions League ne-a lasat tuturor un gust amar. E clar ca cel putin pana la urmatorul eveniment major in care va fi implicat clubul Bayern ne vom aduce aminte cu tristete ca am fost acolo, “cu o mana pe trofeu”, cum a spus Thomas Muller.  Mai important decat “o tinichea” (vorba prietenului stefan1331), ramane insa realizarea noastra, a membrilor FC Bayern Romania. Ne-am strans intr-un numar destul de mare in ziua finalei, pe care am urmarit-o in Bucuresti, la Half Time Bar. Si in tara am inteles ca s-au organizat cateva intalniri intre fanii dinFC Bayern Romania. Pentru asta nu pot sa fiu decat mandru si sa va multumesc. 

 

 

 

 

 

 

 

Intalnirea de la Half Time are si o poveste interesanta in spate. In acelasi bar, in urma cu 2 ani si cateva zile, am urmarit o alta finala de trista amintire – cea cu Inter. Imi amintesc ca am organizat intalnirea impreuna cu un prieten de la serviciu. Am invitat multi prieteni. Pana la urma ne-am strans vreo 12. Eu si prietenul co-organizator – mari fani Bayern. Am fost insa tare dezamagiti… Aproape toti ceilalti oameni din bar tineau cu Inter. “Domne, e Chivu acolo”, “Italienii sunt mai aproape de noi, sunt latini”… am auzit toate cliseele posibile. Cert e ca pe Bayern o mai sustineau 2-3 rataciti prin bar. Mi-a fost foarte ciuda, in special cand i-am vazut cum se bucura la goluri. Atunci a luat nastere si ideea de a infiinta un fan-club. Mi-am propus ca intr-o zi sa umplu barul ala cu fani Bayern. Sau macar sa fim noi majoritari. Cu ajutorul vostru am reusit. Ati vazut ce bucurie generala a fost la golul lui Bayern. Va multumesc inca o data in numele tuturor oamenilor care se ocupa de FC Bayern Romania.

Pentru noul sezon planuim sa ducem la urmatorul nivel fan-clubul nostru. Am vrea sa facem tricouri cu emblema fan-clubului, pe care n-am ales-o inca, dar o vom face. Am vrea sa decoram un bar care sa ramana “al nostru” la meciurile lui Bayern, cel putin in Bucuresti, unde suntem mai multi. Pentru toate astea, avem nevoie de voi, in special de prezenta voastra la intalniri, adica la meciuri. Vom discuta despre proiectele noastre in detaliu tot aici, pe site. Pana atunci, bucurati-va de vacanta si sa speram ca la anul vom avea mai multe motive de bucurie! MIA SAN MIA!

 


Lasă un răspuns

14 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
14
0
Posteaza un comentariux