28 February 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Japonezul Takashi Usami, aproape de Bayern Munchen

Internaţionalul japonez de tineret U-22, Takashi Usami este la un pas de a semnat cu Bayern Munchen, potrivit presei din “Ţara Soarelui Răsare”.

takashi

Mijlocaşul ofensiv de 19 ani al celor Gamba Osaka, văzut ca unul dntre cei mai buni jucători ai generaţiei actuale în fotbalul japonez, este urmărit de mari cluburi din Europa, însă bavarezii sunt în pole position pentru a-şi asigura serviciile tânărului.

Usami este monitorizat de mai mult timp de scouterii grupării germane, lucru confirmat şi de Rummenigge încă din luna februarie: “Van Gaal şi Christian Nerlinger, au văzut unele înregistrări video cu Takashi şi au rămas impresionaţi. Am dori să-l vedem antrenându-se cu prima echipă a lui Bayern înainte de a face o oferta”.

Detaliile despre ofertă nu au fost dezvăluite şi se presupune că bavarezii sunt dispuşi să scoată din buzunar aproximativ 5 milioane de euro pentru a-l avea pe Usami, însă cei de la Gamba Osaka doresc doar un împrumut al mijlocaşului şi să păstreze drepturile federative asupra jucătorului.

Tânărul de 19 ani a fost chemat în premieră la naţionala Japoniei pentru meciurile din cadrul Kirin Cup şi ar putea debuta în meciul cu Cehia, programat marţi, urmând ca după această întâlnire se se definitiveze tratativele dintre oficialii celor două cluburi.

sursa: bundesliga.ro

Lasă un răspuns

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux