Bayern Munchen, FC Barcelona, AC Milan şi Internacional Porto Alegre vor participa în zilele de 26 şi 27 iulie 2011 la ediţia a doua a Cupei Audi, găzduită de Allianz Arena.

audi cup

În prima zi, pe 26 iulie, Bayern şi FC Barcelona vor juca împotriva echipei pe care o vor alege fanii prin intermediul reţelelor de socializare – AC Milan sau Internacional – până pe 7 mai, la ora 15:30.

Pe 27 iulie, perdantele vor disputa meciul pentru locurile 3-4, în timp ce învingătoarele se vor întâlni în finala competiţiei.

Mini-turneul se aşteaptă să fie un adevărat regal fotbalistic ţinând cont că vor juca superstarurile Barcelonei, Messi, Xavi sau Iniesta, plus fostul jucător al catalanilor, Zlatan Ibrahimovic, acum la AC Milan, alături de Gennaro Gattuso.

La fel ca şi bavarezii, cele două cluburi din Spania şi Italia sunt membre ale familiei fotbalistice internaţionale Audi de mulţi ani.

La prima ediţie au participat, alături de echipa gazdă, Bayern Munchen, Manchester United, AC Milan şi Boca Juniors, trofeul revenind bavarezilor care au învins în finală formaţia engleză cu 7-6 după loviturile de departajare.

audi cup

sursa: bundesliga.ro

0 0 vote
Article Rating
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
lordi211
lordi211
3 May 2011 17:08

Interesant,stie careva pe ce post tv vor fi difuzate(daca vor fi…)?

Schweinsteiger_31
Schweinsteiger_31
2 May 2011 21:10

FC BAYERN – INTERNATIONAL, FC BARCELONA – AC MILAN.

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x