27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Barcelona, AC Milan şi Internacional la Cupa Audi 2011

Bayern Munchen, FC Barcelona, AC Milan şi Internacional Porto Alegre vor participa în zilele de 26 şi 27 iulie 2011 la ediţia a doua a Cupei Audi, găzduită de Allianz Arena.

audi cup

În prima zi, pe 26 iulie, Bayern şi FC Barcelona vor juca împotriva echipei pe care o vor alege fanii prin intermediul reţelelor de socializare – AC Milan sau Internacional – până pe 7 mai, la ora 15:30.

Pe 27 iulie, perdantele vor disputa meciul pentru locurile 3-4, în timp ce învingătoarele se vor întâlni în finala competiţiei.

Mini-turneul se aşteaptă să fie un adevărat regal fotbalistic ţinând cont că vor juca superstarurile Barcelonei, Messi, Xavi sau Iniesta, plus fostul jucător al catalanilor, Zlatan Ibrahimovic, acum la AC Milan, alături de Gennaro Gattuso.

La fel ca şi bavarezii, cele două cluburi din Spania şi Italia sunt membre ale familiei fotbalistice internaţionale Audi de mulţi ani.

La prima ediţie au participat, alături de echipa gazdă, Bayern Munchen, Manchester United, AC Milan şi Boca Juniors, trofeul revenind bavarezilor care au învins în finală formaţia engleză cu 7-6 după loviturile de departajare.

audi cup

sursa: bundesliga.ro

Subscribe
Notify of
2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux