29 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Inter 0-1 Bayern

Bayern Munchem a învins pe Giuseppe Meazza din Milano cu scorul de 1-0, într-o reeditare a ultimei finale din Liga Campionilor. Unicul gol al partidei a fost marcat de Mario Gomez în minutul 90.

bayern

Inter şi Bayern şi-au onorat statutul de finaliste ale ediţiei precedente din Liga Campionilor. Cele două echipe au trecut repede peste perioada de tatonare şi, în chiar primul minut, Ranocchia a ratat o mare ocazie din mijlocul careului bavarez. Trupa lui Van Gaal a preluat iniţiativa, a adus mai mult mingea în apropierea careului lui Julio Cesar, însă primele oportunităţi au apărut doar după şuturile de la distanţă ale lui Luis Gustavo.

Dominarea teritorială a lui Bayern a fost aproape de a fi concretizată pe tabelă, dar Ribery, cap în bară, şi Mario Gomez, şut în peluză din poziţie favorabilă, l-au iertat pe goalkeeperul nerazzurrilor. Inter nu putea rămâne datoare şi a echilibrat disputa în finalul reprizei, iar Cambiasso şi Eto’o ar fi putut marca, însă au fost blocaţi incredibil de Kraft.

kraft

Ultima şansă a unei reprize în care nemţii au avut posesia, iar actuala deţinătoare a trofeului şuturile pe poartă, i-a aparţinut lui Maicon, care a trimis puţin pe lângă din colţul careului mare.

Munchenezii au început tare partea a doua, Muller, cap pe lângă din apropiere, şi Robben, şut în bară după o acţiune personală, fiind aproape de deschiderea scorului. Replica actualei campioane a Europei nu a întârziat, Eto’o şi Cambiasso ratând la aceeaşi fază, la care Kraft s-a evidenţiat din nou. Repriza a curs în continuare cu Bayern la conducerea jocului, în timp ce Inter s-a mulţumit să închidă orice spaţiu şi să contraatace periculos ori de câte ori i s-a ivit ocazia.

În ultimele 15-20 de minute, Inter a reuşit să echilibreze partida şi chiar să preia iniţiativa pe final. Kharja (79), Thiago Motta (84) şi Eto’o (87) au dat mari emoţii bavarezilor, dar mingea a dat senzaţia că nu vrea să intre în poartă. Şi când se părea că meciul se îndreaptă către un 0-0 care amâna deznodământul calificării pentru retur, Julio Cesar a respins greşit un şut al lui Robben, iar Mario Gomez a îndeplinit o simplă formalitate.

gomez

Scor final 1-0 pentru Bayern, care porneşte cu prima şansă la accederea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

 

Lasă un răspuns

8 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
8
0
Posteaza un comentariux