14 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Mainz – Bayern 1-3

Bavarezii si-au respectat blazonul si au castigam in deplasarea de la Mainz.

bayern

Dupa un inceput promitator al gazdelor care au combinat abil la mijlocul terenului, Bayern a preluat intiativa actionand pe aripi si cautand insistent poarta. In minutul 9, ea a deschis scorul, Ribery a centrat lunga la  Robben, acesta recentrat cu capul la Schweinsteiger, care a reluat balonul cu capul din interiorul careului mic. Au trecut aproape 20 de minute pana cand si gazdele au avut o ocazie de gol, Schürrle trimitand balonul intr-o situatie favorabila pe langa poarta. Pana la finele reprizei jocul a ramas  echilibrat, Mainz a avut doua situatii bune prin Fuchs si Allagui. In plina dominarea a lui Bayern care a obtinut 10 cornere (!), Schürrle a avut cea mai mare ocazie a reprizei, Kraft salvand cu dificultate pe linia portii.

ribery

Cum a debutat prima repriza asa si a doua, o actiune simpla pe „ruta“ Schweinsteiger – Gomez – Robben – Müller l-a gasit pe ultimul liber in careu si acesta a marcat din apropiere. Mainz a operat schimbari, s-a straduit dar cu avantajul clar de doua goluri, multipla campioana a jucat cu o usurinta dezarmanta. Schürrle, cel mai activ in ofensiva gazdelor, a avut o mare ocazie, dar rutinatul Butt, care l-a inlocuit la pauza pe Kraft, accidentat, a aratat deplina siguranta. In minutul 77, Bayern a …salvat media de 3 goluri pe meci, dupa o pasa a lui Müller,  Gomez marcand din apropiere si consolidandu-si astfel pozitia de golgeter in Bundesliga. Allagui a redus apoi din handicap, dar partida a avut un invingator clar si merituos.

Mainz – Bayern 1-3 (0-1). Stadion am Bruchweg. Spectatori: 20.300. Arbitru: Knut Kircher. Au marcat: Schweinsteiger (9), Müller (50), Gomez (77), Allagui (84). Cartonase galbene: Fuchs, Badstuber, Holtby.

Mainz: Müller – Zabavnik, Kirchhoff, Noveski, Fuchs – Caligiuri (63 Soto), Polanski (85 Fathi)– Risse, Allagui, Schürrle – Sliskovic (55 Holtby);
Bayern: Kraft (46 Butt)– Lahm, Timosciuk, Badstuber (64 Kroos), Pranjic – Luis Gustavo, Schweinsteiger – Robben, Müller (80 Breno), Ribery – Gomez.


Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux