28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Mark Van Bommel a semnat cu AC Milan

Căpitanul echipei Bayern München, olandezul Mark van Bommel, şi-a reziliat astăzi contractul cu Bayern Munchen şi a semnat un contract valabil până în vară cu AC Milan, informează cotidianul german Bild.

van bommel

Van Bommel a dorit să plece de la gruparea bavareză pentru că relaţia dintre el şi antrenorul Louis van Gaal s-a răcit mult în ultimul an. Mai mult, odată cu sosirea mijlocaşului brazilian Luiz Gustavo, în această iarnă, de la TSG 1899 Hoffenheim, compatriotul lui Van Bommel are alţi cinci jucători la dispoziţie pentru cele două locuri de mijlocaş defensiv: Schweinsteiger, Kroos, Tymoşchuk, Luiz Gustavo, Ottl.

În aceste condiţii, la care s-a adăugat şi faptul că înţelegerea dintre Van Bommel şi Bayern expira oricum în vara acestui an, mijlocaşul olandez nu aşteptat să îşi piardă locul de titular şi, implicit banderola de căpitan, şi a semnat imediat cu AC Milan, formaţie care îl dorea de mai multă vreme. Mijlocaşii de bază ai “diavolilor”, Gattuso, Seedorf, Ambrosini şi Pirlo sunt momentan accidentaţi.

Lasă un răspuns

6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux