19 July 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

DEMICHELIS A PLECAT LA MALAGA

Asa cum se astepta toata lumea, Martin Demichelis a plecat de la Bayern in aceasta iarna. Argentinianul a ales Spania. S-a transferat la o echipa mica, unde spera sa fie titular si sa arate ca mai poate juca fotbal. Demichelis va pleca la Malaga, echipa de pe locul 18 din Spania. Va fi imprumutat pana la vara, cand spaniolii vor trebui sa achite 3 milioane de euro ca sa-l pastreze definitiv.

Demichelis si-a luat deja ramas bun de la colegii sai la ultimul antrenament al bavarezilor din acest an si e fericit ca va incepe o noua aventura. “Este un transfer perfect pentru mine. Am trait clipe de neuitat la Bayern, dar acum e timpul sa merg mai departe. Voi pleca in Spania dupa Craciun”, a spus Demichelis in Bild.

Argentinianul venit in 2003 la Bayern de la River Plate pleaca de la campioana Germaniei dupa 174 de meciuri jucate in tricoul alb-rosu. Demichelis a castigat 11 trofee cu Bayern in acest timp – 4 titluri in Bundesliga, 4 Cupe ale Germaniei, 2 Cupe ale Ligii Germaniei si o Supercupa a Germaniei. In plus, a jucat finala UEFA Champions League in 2010.

Pentru tot ce a facut Martin Demichelis la Bayern, ii multumim si ii uram mult succes in cariera.

Lasă un răspuns

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux