19 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

UN FUNDAŞ… FLEGMATIC

Meciul Bayern Munchen – FC Nurnberg, din ultima etapă a Bundesligii a fost cu ghinion pentru fundaşul oaspeţilor, Javier Pinola. Pe lângă cele trei goluri pe care formaţia sa le-a încasat de la bavarezi, Pinola a recurs la un gest care ar putea avea urmari drastice pentru el. După o ceartă mai incinsă între el şi Bastian Schweinsteiger, Pinola l-a scuipat pe bavarez. Deşi nu a fost pedepsit de arbitrul Thorsten Kinhoefer, care a spus că nu a văzut incidentul, Pinola nu a scăpat de Federaţia Germană de Fotbal. Preşedintele Federaţiei, Dr. Anton Nachreiner, a declarat că fundaşul va fi pedepsit “dacă se va dovedi că incidentul a avut loc”.

Pinola i-a telefonat lui Schweinsteiger şi i-a cerut scuze: “Îmi pare rău. Nu trebuia să fac asta. Scuză-mă!”. Internaţionalul german i-a acceptat scuzele argentinianului, însă cazul nu este închis. Dacă va fi găsit vinovat, argentinanul riscă sa fie suspendat între şase săptămâni şi şase luni. În plus, fundaşul a primit şi o amendă în valoare de 15.000 de euro din partea clubului FC Nurnberg.

Bastian Schweinsteiger a vorbit calm, insa se vedea clar ca inauntru era furios: “M-a scuipat. Nu mi s-a mai intamplat asta pana acum“, a declarat mijlocasul. “Nimeni nu m-a mai scuipat in fata pana acum. Este o lipsa de respect si aceste lucruri nu au ce sa caute in fotbal. Nu este deloc fair-play, este nerespectuos“. A fost greu sa-si pastreze cumpatul pe teren, a recunoscut mijlocasul: “Puteam sa-l trag de urechi, dar cu ce ar fi ajutat asta echipa?”, a mai spus Schweinsteiger.

SURSA: ProSport & www.fcbayern.de

Lasă un răspuns

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux