28 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Heidenheim – FC Bayern 3-2

În ultimul meci din Bundesliga, Bayern Munchen a cedat cu 3-2 în fața celor de la Heidenheim, deși au condus cu 2-0.

 

Astfel, după această etapă, diferența dintre primele două poziții este de 16 puncte, ceea ce înseamnă că, dacă se vor impune în următoarea etapă, în disputa cu Werder Bremen, elevii lui Xavi Alonso vor deveni campioni. Bayern mai poate face maxim 18 puncte în acest sezon, ceea ce înseamnă că orice victorie a lui Leverkusen, în următoarele șase etape, duce titlul acolo.

Revenind la meciul cu Heidenheim, Bayern a condus cu 2-0 la pauză. Kane, în minutul 38, respectiv Gnabry, în minutul 45, au marcat pentru bavarezi. Sessa reducea din diferență în minutul 50. Un minut mai târziu, Kleindienst făcea 2-2. Același fotbalist marca golul victoriei, în minutul 79. Potrivit Opta Franz, Bayern nu a pierdut niciodată în fața unei nou-promovate, după un meci în care au condus cu două goluri diferență.

Singurul trofeu pentru care mai luptă Bayern Munchen este UEFA Champions League. Tuchel, care a anunțat că va pleca de la Bayern după acest sezon, va avea însă o misiune grea, Trebuie să treacă de Arsenal, în sferturile de finală. Dacă va reuși asta, adversara din semifinale va fi una dintre Real Madrid sau Manchester City. În cealaltă semifinală se vor duela una dintre Atletico Madrid sau Borussia Dortmund, respectiv una dintre PSG sau Barcelona.

sursa: .playsport.ro

Lasă un răspuns

6 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
6
0
Posteaza un comentariux