27 September 2023

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Schweinsteiger: “Nu ştiu dacă CFR a jucat prost, dar am jucat noi bine”

Mijlocaşul Bastian Schweinsteiger a declarat, miercuri, că Bayern Munchen şi-a propus să câştige toate cele şase meciuri din grupa E a Ligii Campionilor, precizând că regretă faptul că nu va putea evolua în partida cu AS Roma, din etapa a V-a, după ce a primit un cartonaş galben cu CFR.

“A fost un rezultat foarte bun, se vede că jocul începe să ne meargă din ce în ce mai bine. Nu înţeleg de ce am primit acel cartonaş galben, vroiam foarte mult să ajung la Roma, este un oraş foarte frumos, dar acum se pare că voi fi nevoit să mă duc doar în vacanţă. Avem patru victorii din patru meciuri, vrem să facem 6 din 6 până la finalul grupelor. Nu ştiu dacă CFR a fost slabă în această seară, dar cu sigurnaţă noi am jucat bine”, a spus Bastian Schweinsteiger.

Marcatorul primelor trei goluri ale echipei germane, Mario Gomez, a declarat că este bucuros pentru cele opt goluri reuşite în ultimele şase meciuri, dar mai mulţumit este de faptul că Bayern joacă din ce în ce mai bine. “Faptul că am reuşit trei goluri acum şi am marcat opt goluri în ultimele şase meciuri este valorizant, însă cel mai important este că echipa joacă din ce în ce mai bine. Mi-am regăsit încrederea şi simt că antrenorul are încredere în mine”, a spus Gomez.

La rândul său, căpitanul Philipp Lahm a declarat, după meci, că jucătorii echipei Bayern au rămas concentraţi în partida cu CFR toate cele 90 de minute. “Am făcut un meci bun şi am rămas concentraţi timp de 90 de minute, chiar dacă a existat o atmosferă ciudată înaintea acestei partide. Chiar de la intrarea în joc, am demonstrat adversarului că suntem serioşi. În celelalte meciuri, nu am jucat catastrofic, însă nu prea am marcat. Victoriile din ultimele meciuri ne dau încredere şi siguranţă. Nu este încă totul perfect, pentru că nu putem fi mulţumiţi că suntem la zece puncte distanţă de liderul din Bundesliga, Borussia Dortmund”, a mai spus Lahm.

Formaţia germană Bayern Munchen s-a calificat în optimile Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 4-0, campioana României, CFR Cluj, în grupa E a competiţiei. Golurile echipei germane au fost marcate de Gomez ’12, ’24, ’71 şi Muller ’90.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Posteaza un comentariux