Lotul finalistei Ligii Campionilor din sezonul 2009/2010, Bayern Munchen, a sosit, marţi, în jurul orei 14.15, la Cluj-Napoca, în vederea partidei cu CFR, contând pentru etapa a patra a grupei E a Ligii Campionilor.

Delegaţia germană a fost condusă de preşedintele Karl-Heinz Rummenigge şi de preşedintele Consiliului de Supraveghere, Uli Hoeness.

La aeroportul din Cluj-Napoca, echipa germană a fost aşteptată de 15 fani, cei mai solicitaţi pentru autografe fiind mijlocaşul Thomas Muller şi fundaşul Daniel Van Buyten.

În momentul în care mijlocaşul Bastian Schweinsteiger a ieşit din terminal, toţi fanii prezenţi în aeroport s-au îndreptat către acesta, moment în care s-a creat o mică învălămăşeală.

Bastian Schweinsteiger a ieşit din aeroport cu căştile pe urechi şi cu gluga trasă peste cap, acesta făcând notă discordantă de restul delegaţiei, deoarece nu se afla în treningul de prezentare, la fel ca ceilalţi coechipieri.

Niciun component al delegaţiei nu a dorit să ofere declaraţii presei, însă aceştia au oferit autografe şi au făcut poze cu cei care le-au solicitat acest lucru.

Partida CFR Cluj – Bayern Munchen, contând pentru etapa a patra a grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, cu începere de la ora 21.45, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

SURSA: MEDIAFAX

0 0 vote
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x