18 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – Borussia Dortmund

Ora 21:45 programeaza un meci extrem de interesant in cadrul Cupei Germaniei, in care Bayern Munchen si Borussia Dortmund vor fi protagoniste, cele doua urmand sa se intalneasca pe “Allianz Arena”.

BAYERN MUNCHEN încearcă să câştige din nou Cupa Germaniei, trofeu pe care şi l-a trecut în cont în 3 din ultimele 5 ediţii, însă are de înfruntat un adversar puternic înainte a trece în ultimul act al competiţiei.

BORUSSIA DORTMUND a câştigat DFB Pokal în urmă cu 5 sezoane chiar în faţă lui Bayern, însă în ultimele 3 ediţii a ajuns până în finală şi a pierdut de fiecare dată, de două ori chiar în faţa marii rivale din această seară.

Astăzi avem faţă-n faţă două dintre cele mai reprezentative echipe ale Germaniei în Europa, ţinând cont de palmaresul acestora şi de rezultatele obţinute de cele două grupări în ultimele decenii pe plan European. Bayern întâmpină această partida după o serie de 4 jocuri fără victorie în toate competiţiile, 2 egaluri şi 2 înfrângeri, printre care şi o eliminare din Champions League. Dortmund a suferit şi ea o eliminare din UCL, însă a înfiltrat 2 victorii în campionat între aceste meciuri. În campionat Dortmund are 4 victorii, un egal şi o singură înfrângere în ultimele 6 meciuri, iar acea înfrângere a fost tocmai pe terenul lui Bayern, unde Bavarezii s-au impus cu 4-1. Cele două mari rivale s-au întâlnit aproape în fiecare an în Cupa Germaniei, iar duelul dintre ele a generat de fiecare dată meciuri cât se poate de strânse, însă cu faze multe de poartă chiar dacă nu s-a marcat foarte mult. În 4 din ultimele 5 partide jucate de Bayern în toate competiţiile s-a înregistrat o medie de peste 2,5 goluri, în timp ce Dortmund are 5 meciuri la rând în toate competiţiile în care s-a punctat minim de 4 ori, cu reuşite de ambele părţi. Cred că ambele echipe vor încerca să răzbune eliminarea din Champions League şi vor intra foarte determinate în teren, aşa că avem toate premisele unui meci cu gol de ambele părţi şi minim 3 reuşite per total.

sursa: pariurix.com

Lasă un răspuns

5 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
5
0
Posteaza un comentariux