25 June 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Sommer, Blind și Laimer. 3 dintr-o lovitură!

Yann Sommer semnează cu FC Bayern Mūnchen!

FC Bayern a găsit înlocuitor pentru Manuel Neuer, cel care s-a accidentat grav la schi și urmează să lipsească de pe gazon până la finalul sezonului.

Inițial, nemții apelaseră la varianta cea mai la îndemână, readucerea lui Alexander Nubel, împrumutat de bavarezi la AS Monaco. S-au răzgândit în cele din urmă.

Elvețianul a semnat un contract cu Bayern până în 2025. Se spune că suma de transfer ar fi de 8 milioane de euro.
Există șanse ca acesta să apere poarta lui Bayern chiar de vineri seară la meciul cu RB Leipzig.
Sommer a efectuat deja vizita medicală și a participat la primul antrenament la Bayern. Fostul portar al celor de la Gladbach o să poarte numărul 27 pe tricou.
Sommer a declarat:
“FC Bayern München este un club cu o forță uriașă, am jucat de multe ori împotriva lui Bayern și sunt conștient de calitatea jucătorilor de aici.”
“Sunt mândru că m-am alăturat lui FC Bayern. Avem multe lucruri de făcut. Aștept cu nerăbdare să-mi cunosc noii colegi și să văd ce mă așteaptă.”

Olandezul Daley Blind se alătură lui FC Bayern până la finalul acestui sezon!

Acesta va purta tricoul cu numărul 23.

Daley Blind, care și-a reziliat contractul cu Ajax Amsterdam a semnat cu FC Bayern ca jucător liber de contract.
Daley Blind s-a urcat într-un avion la Schiphol care se îndrepta spre Germania și este văzut ca o soluție temporară având în vedere că Lucas Hernández este încă accidentat.
Doar Nicolás Tagliafico ne mai lipsește și am fi avut toată linia defensivă a lui Ajax din sezonul 2018/19. (Blind, De Ligt, Mazraoui)
Blind a semnat un contract pe 6 luni. Încă nu se știe dacă va fi inclus un an în plus în contractul acestuia. Oferta inițială este de 6 luni până la sfârșitul sezonului însă din vară se poate renegocia pentru o perioadă mai lungă.

Konrad Laimer la Bayern este un transfer ca și făcut. Este doar o chestiune de timp pană o să fie anunțat oficial de către club.
Mijlocașul se va alătura celor de la Bayern în vară, iar transferul urmează să fie anunțat luna aceasta.
Austriacul o să semneze un contract pe 4-5 ani.

Lasă un răspuns

2 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
2
0
Posteaza un comentariux