25 May 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Max Aarons pe lista lui Bayern

Bayern Munchen își intensifică interesul pentru fundașul dreapta de la Norwich, Max Aarons, care este o țintă si pentru Manchester United.

Odată cu plecarea iminentă a lui David Alaba și situația neclară a contractului lui Jerome Boateng, Hansi Flick caută să adauge întăriri in defensivă. Bayern a anunțat deja transferul lui Dayot Upamecano de la RB Leipzig și în curând ar putea exista mai multe veniri.

Tânărul în vârstă de 21 de ani ar fi fost în drum spre Barcelona vara trecută, înainte ca mișcarea să cadă, și este sub contract cu Norwich până în 2024. Cu toate acestea, potrivit Daily Mail, Bayern a continuat să-i monitorizeze progresul și ar putea face o mutare pentru el când se deschide fereastra de transfer in vara.

Raportul susține că directorul sportiv a lui Norwich, Stuart Webber, a confirmat că a existat interes pentru Aarons dintr-o liga de top din lume, dar a adăugat că orice discuție cu privire la un potențial transfer se va întâmpla doar la sfârșitul sezonului.

Norwich a susținut că vor sa il pastreze pe Aarons, alături de Emi Buendia și Todd Cantwell, în timp ce își continuă efortul de a reveni în Premier League.

Aarons pe lista scurtă a Bayern

Potrivit lui Christian Falk, Sport BILD, un număr de tineri jucători se află pe lista scurtă a Bayern. Printre aceștia se numără: Borna Sosa (23) de la VfB Stuttgart, Omar Richards (22) de la Reading FC, Luca Netz (17) de la Hertha BSC, Marco Friedl (22) de la Werder Bremen și Max Aarons de la Norwich.

Distribuie pe:
3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux
()
x