25 May 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica FC Bayern – Fortuna Dusseldorf

Sambata, 30 mai, incepand cu ora 19:30, formatia antrenata de Hans-Dieter Flick o va intalni pe Dusseldorf.

Bayern Munchen: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Bavarezii sunt de neoprit în Bundesliga. Trupa lui Flick e aproape campionată după succesul din derby-ul cu Dortmund și cu cele 7 puncte avans îmi este greu să cred că Bayern ar mai putea pierde titlul. Sigur, în joc mai sunt puse 18 puncte, dar la ce formă a arătat formația din Munchen după reluarea sezonului, nu văd vreo echipă la ora actuală să o încurce.

Poate un egal sau chiar vreo înfrângere va suferi, însă doar după ce matematic Bayern va deveni campioană. În meciul de marti, contra rivalei din Dortmund, echipa lui Flick a arătat un joc la fel de solid precum în celelate meciuri după pauză și a arătat că merită să fie campioană. E adevărat că s-a tot discutat de hențul lui Boateng și eventualul penalty neacordat Borussiei, dar chiar și cu doar 4 puncte avans, tot bavarezii rămâneau mari favoriți la cucerirea titlului. Doar finalul de sezon era mai incitant.

Echipa va lupta acum pentru a mai doborî noi recorduri, la fel ca și Lewandowski, care a rămas la 27 de reușite, după ce nu a mai reușit să marcheze în etapa precedentă. Meciul cu Dusseldorf e oportunitatea perfectă pentru polonez de a-și mări zestrea de goluri. Absenții sunt aceeași din ultimele etape, astfel că Flick nu are motive pentru a schimba primul 11. Doar cu mici excepții.

Fortuna Dusseldorf: Forma echipei, știri și statistici

Î E E E V

Fortuna Dusseldorf a obținut  în etapa precedentă prima victorie după reluarea sezonului. A fost un succes cu revenire, după ce echipa de pe locul 16 a întors scorul în partida cu Schalke. Sigur, nici în precedentele 2 partide echipa nu a pierdut, remizând în ambele meciuri, dar la situația în care se află Fortuna, victoriile sunt extrem de prețioase.

Victoria contra minerilor e una de moral, dar deplasarea din această etapă e una aproape imposibilă. Echipa e pe loc de baraj, dar distanța față de Mainz, formație care ocupă ultima poziție ce asigură menținerea în Bundesliga e de doar un punct, astfel că lupta e una mai mult decât încinsă. Va fi o bătălie în 3 sau chiar 4 pentru poziția a 15. Chiar și la baraj formația din Dusseldorf se poate salva, da o dublă manșă cu Stuttgart sau Hamburger nu va fi deloc simplă. Cum ziceam, echipa e neînvinsă după pauză, dar va fi extrem de greu să mențină acest șir. Oricum, pentru Fortuna meciurile importante sunt cele contra formațiilor de un calibru apropiat și acele meciuri de 6 puncte.

Vestea bună pentru Rosler e că lotul e complet, singura absență fiind cea a lui Steffen, accidentat. Formația din Dusseldorf va încerca să iasă cu fruntea sus din această partidă și totodată își va testa nivelul în perspectiva altor dueluri mult mai importante în lupta pentru menținerea în Bundesliga.

sursa: pariurix.com

Distribuie pe:
7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux
()
x