30 November 2021

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Guardiola nu pleacă de la Bayern: “Am spus-o de 200 de milioane de ori. Voi fi aici şi sezonul viitor”

Pep Guardiola nu va pleca de la Bayern Munchen la finalul sezonului. La conferinţa de presă premergătoare returului cu FC Barcelona, din semifinalele UEFA Champions League, care se va disputa marţi, de la ora 21:45, tehnicianul bavarezilor a negat zvonurile care susţin că o va pregăti pe Manchester City din stagiunea următoare

Informaţiile privind o eventuală plecare a lui Guardiola au fost alimentate şi de ziarul Bild, în ediţia sa de luni, în care a titrat pe prima pagină “Alarmă la Bayern. Se lasă Pep cumpărat de acest șeic?“, alături de poza antrenorului şi de cea a patronului de la Manchester City, șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan.

Am spus-o deja de 200 de milioane de ori: voi fi aici şi în sezonul următor. Asta e tot. Mi-a mai rămas un an de contract şi în sezonul următor voi fi aici“, a declarat Guardiola.

În acelaşi timp, antrenorul de 44 de ani crede că reputaţia sa nu va avea de suferit în cazul unei eliminări în semifinalele UCL şi susţine că un asemenea deznodământ nu este o tragedie.

Nu sunt aici ca să fiu cel mai bun antrenor din lume. Astea sunt nişte rahaturi, vă rog să mă scuzaţi! Sunt aici ca să fac oamenii fericiţi şi să ajut acest club şi aceşti jucători, la fel cum am făcut la Barcelona.

Dau mereu totul. Dacă nu e suficient pentru club, pentru preşedinte, pentru legendele clubului şi pentru fani, îmi pare rău. Dar nu îmi schimb viaţa în funcţie de ceea ce reuşesc să câştig sau de ceea ce nu reuşesc să câştig. Am câştigat totul, dar a fost un vis când Bayern m-a chemat.

Dau tot ce pot. Nu mă voi sinucide dacă nu vom câştiga. Nu poţi câştiga mereu. Eu sunt mulţumit de munca mea. Niciodată nu mă gândesc “am câştigat atâtea titluri, deci sunt foarte bun”. Nu! Am câştigat totul cu Barcelona datorită jucătorilor, la fel cum se întâmplă şi aici. Eu pot doar ajuta, jucătorii sunt importanţi.

Vreau să fiu un antrenor bun pentru jucători. Dacă cei de la Bayern sunt fericiţi, atunci sunt şi eu. Dacă nu, îmi pare rău. Mereu dau totul, la fel cum am făcut şi la Barcelona B, şi la Barcelona şi, acum, aici“, a precizat Guardiola.

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:
7 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
7
0
Posteaza un comentariux
()
x