2 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern – FC Barcelona 4:0!

MEGA BAYERN!!! Bayern a desfiintat-o si pe Barcelona!

Si in ce maniera! 4 goluri plus o multime de ratari!  In meciul tur al primei semifinale din Ch.League putem spune ca Bayern a umilit-o pe “marea” Barcelona, echipa umflata mult de toata mass-media si este cu un picior in finala! De fapt, pe teren a existat o singura echipa: FC BAYERN! Fundasii + mijlocasii defensivi nu le-au lasat aproape nici o sansa atacantilor catalani (decat doua ocazii dar nu prea clare) astfel ca Neuer nici nu prea a avut ce apara! Mijlocasii ofensivi si atacantii au hartuit in permanenta apararea adversa, ratand iarasi mult. Prin agresivitate, pressing si inteligenta s-a castigat un meci mult mai clar decat scorul de pe teren. Toti jucatorii au jucat exemplar! Golurile au fost marcate de Th. Muller (25. si 82.), Gomez (49., aflat in pozitie suspecta de ofsaid) si Robben (73.). Asa cum anticipam, arbitrul ungur Kassai a incercat sa o ajute pe Barcelona dar nu prea a avut ce face in fata tavalugului bavarez. Acesta nu a vrut sa acorde doua penalty-uri la doua henturi clare (si arbitrii de langa poarta s-au facut ca nu vad henturile!) din min. 15 la Pique si din min. 32 la Sanchez, a dat cateva faulturi usoare pentru Barcelona dar i-a avertizat aproape gratuit cu cartonas galben pe Martinez si Schweini. Insa cand esti tare ca o stanca, nici arbitrul nu are ce sa-ti faca! Decat sa limiteze proportiile scorului!

Catalanii efectiv nu s-au vazut pe teren, in frunte cu Messi care a primit nota 6 (catastrofal!) de la BILD, jucand cu o posesie prelungita dar in propriul teren de joc, fara sa pune in pericol poarta lui Neuer.

Echipa folosita de Heynckes: Neuer – Lahm, Boateng, Dante, Alaba – Martinez, Schweini – Robben, T. Muller (83. Pizarro), Ribery (89. Shaqiri) – Gomez (71. Gustavo)

Iata statistica de la UEFA care arata evidenta dominare bavareza:

suturi (pe poarta): 13-4 (9-2)

mingi salvate de portari:1-3

posesia mingii:37%-63%

dueluri castigate: 50%-50%

cornere:11-4

ofsaiduri:3-1

cartonase galbene:3-4

faulturi:16-10

Am vazut, probabil, cea mai buna echipa a lui Bayern din toate timpurile!

Lasă un răspuns

93 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
93
0
Posteaza un comentariux