17 May 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Real Madrid – FC Bayern München 4-2, dupa prelungiri


In sferturile de finala din UCL, Bayern a fost eliminata de Real cu scorul de 4-2, dupa 120 de minute. Dupa 90 de minute scorul era 2-1 pentru Bayern si astfel s-a ajuns la prelungiri. In conditii normale Bayern ar fi avut sanse sa se califice mai departe dar aseara a avut impotriva sa si 3 arbitrii care au avut mai multe decizii scandaloase. Probabil ca UEFA asa a hotarat: Real Madrid sa mearga mai departe indiferent in ce conditii. Concret, toate fazele dubioase au fost luate impotriva lui Bayern!
-min. 79, Casemiro, care avea deja un cartonas galben, face un fault dur la Robben si nu se acorda decat fault, desi intrarea a fost clar de “galben”.
-min. 84, Vidal a fost eliminat dupa un al doilea cartonas galben acordat dupa o intrare la minge;
-min. 96, Casemiro simuleaza un fault in careu dar arbitrul se face ca nu vede simularea si lasa meciul sa “curga”;
-min. 104, Ronaldo egaleaza scorul, 2-2, dupa un ofsaid de un metru;
-min. 110, Marcelo ii pune o pasa lui Ronaldo care, din ofsaid, singur cu Neuer, marcheaza pentru 3-2.
Au mai fost si alte faze, mai marunte, faulturi pentru Bayern neacordate de arbitru si altele foarte usor acordate pentru Real, dar acestea nu au influentat scorul final. De asemenea, Lewandowski a fost si el semnalizat aiurea intr-o pozitie de ofsaid desi Marcelo il scosese din acea pozitie.
In prima repriza, spaniolii au condus ostilitatile insa fara ocazii prea mari de gol insa repriza a doua a fost dominata de Bayern care a marcat prima prin Lewandowski din penalty (53.), dupa ce Robben a fost faultat de acelasi Casemiro. Ronaldo, lasat inexplicabil de liber, egaleaza din careu (76.), insa nemtii revin imediat si, intr-o invalmaseala in careu, il obliga pe Ramos sa-si bage singur mingea in poarta (78.). Se ajunge in prelungiri, unde, dupa golul din ofsaid a lui Ronaldo (105.), Bayern cade si fizic si psihic si mai incaseaza inca doua goluri (110. si 112.).
Caseta tehnica de la UEFA:
Suturi (pe poarta): 26-19 (12-2)
Posesia mingii: 47%-53%
Cornere: 7-10
Cartonase galbene: 1-5
Cartonase rosii:0-1
Faulturi: 7-22
Notele de la TZ: Neuer 2, Lahm 4, Hummels 4, Boateng 3, Alaba 3, Vidal 5, Alonso 5, Robben 2, Thiago 4, Ribery 3, Lewandowski 2. Au mai jucat Costa, Kimmich si Muller.

Lasă un răspuns

27 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
27
0
Posteaza un comentariux