FC Bayern 5–2 Benfica Lisabona

Bayern s-a întrecut în goluri superbe de la călcâiul lui Gnabry la scărița lui Lewandowski.

FC Bayern München a făcut spectacol în meciul de acasă cu Benficadin grupa E a Ligii Campionilor.

Robert Lewandowski a sărbătorit meciul cu numărul 100 din Liga Campionilor marcând un hat trick, polonezul s-a remarcat și cu un assist pentru Serge Gnabry. 

Julian Nagelsmann, revenit pe banca bavarezilor după ce a avut coronavirus, a fost în extaz și la golul lui Leroy Sane, un voleu superb din interiorul careului.

A reușit să marcheze și Serge Gnabry care l-a învins pe portarul Vlachodimos cu o execuție de efect, marcând cu călcâiul stabilind scorul final al partidei, 5-2 pentru Bayern

sursa: digisport.ro

Distribuie pe:

4 thoughts on “FC Bayern 5–2 Benfica Lisabona”

  1. Borussia Dortmund iar s-a facut de râs. Au luat 7-1 la general cu Ajax, marcând singurul lor gol din penalty. La Amsterdam a jucat și Haaland, a stat tot meciul la pomană, a prins trei contraatacuri, a dat în minge ca disperatul și la revedere. Când tot jocul tău înseamnă minge pe Haaland, la un moment dat nu-ți mai iese. Fără Bayern, Bundesliga nu știu ce coeficient ar face în Champions League. Noi am ieșit din grupe, celelalte echipe nu vor prinde primăvara europeană CL.

    1. Din fericire pentru Wolfsburg si Dortmund, au prins cele mai slabe grupe din UCL si automat pastreaza sanse de calificare pana in ultima etapa.
      Cel mai probabil o sa se faca de ras in fazele eliminatorii.

  2. A fost cel mai dupa placul inimii mele XI de cand o urmaresc pe Bayern. Fara Muller, cu 3 vitezisti in spatele lui Lewandowski pe hartie, dar in realitate au fost 4! Coman pe dreapta, Sane si Gnabry cu libertate toatala dar predominant pe centru, iar Davies a facut banda stanga aproape singur. La un moment dat a avut canadianul o cursa de la jumatatea terenului care mi-a amintut de golul 5 cu Barcelona.
    Coman assist, Davies assist, Gnabry gol, Sane gol si assist!

  3. Cum își schimbă Gnabry, Sane și Coman pozițiile între ei în timpul jocului… Eu nu am mai văzut o echipă care să facă așa ceva. 😀 Păi, oprește-i pe Bayern, marchează-i pe cei trei dacă poți. Ăsta e un atu pe care nicio echipă nu-l are, nici măcar PSG.

Leave a Reply Cancel reply