Greuther Fürth 1-3 FC Bayern

Echipa din München câștigă partida cu un jucător în minus, Bayern s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Fürth, în etapa a șasea din Bundesliga.

Prima ocazie importantă a partidei a venit în minutul patru, atunci când Leon Goretzka a șutat din prima de la marginea careului, dar balonul a trecut puțin pe lângă poartă.

Bavarezii au deschis scorul în minutul 10, prin Thomas Muller care a înscris cu un șut din interiorul careului. Balonul a lovit mai întâi bara, iar portarul Burchert nu a avut nicio șansă.

În minutul 20, Muller a fost aproape să facă dubla, dar balonul a trecut la câțiva centimetri de poartă.

Kimmich a majorat diferența în minutul 31, când a trimis în stânga portarului după ce a profitat de pasa superbă oferită de Leroy Sane.

Robert Lewandowski, fotbalistul care a câștigat recent Gheata de Aur, putea să bifeze încă o reușită în tricoul lui Bayern. Acesta a trimis pe poartă după o lovitură de la colțul terenului în minutul 40, dar balonul a lovit bara.

Bavarezii au rămas în zece jucători în minutul 48, atunci când Benjamin Pavard a văzut cartonașul roșu în urma unei intervenții dure prin alunecare.

Cu toate acestea, scorul a devenit 3-0 în minutul 68, după ce Sebastian Griesbeck a încercat să respingă un balon din careul de șase metri și a trimis în propria poartă.

Fürth a mai redus din diferență în minutul 88 prin golul lui Itten, dar acesta nu a fost suficient, iar echipa gazdă a capitulat în fața lui Bayern München.

sursa; digisport.ro

Distribuie pe:

One thought on “Greuther Fürth 1-3 FC Bayern”

  1. Golul lor e amuzant. Cel care centrează e cu spatele la poartă, se întoarce și centrează pentru un coleg aflat între Upamecano și Stanisic. Bine, îl depășește pe Upamecano, dar Stanisic doarmea în ghete. Stai de la început pe lângă adversar, nu-l lași atât de liber. Mă rog, nu mi-a plăcut deloc meciul. N-am avut nicio emoție, dar nu știu, a fost foarte plictisitor, chiar și prima repriză, când eram în efectiv complet. 😀

Leave a Reply