22 January 2022

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bayern se va axa pe transferul tinerelor talente germane

Fereastra de transferuri se apropie de sfârșit peste două săptămâni. Bayern se va concentra asupra nevoilor imediate ale echipei dar va si dezvolta o strategie pentru următoarele ferestre de transfer.

Potrivit SportBild, Bayern este gata să se concentreze pe tinerele talente germane în următoarele perioade de transferuri pentru a consolida echipa. Conform acestui raport, Die Roten vrea să îi aducă la echipa pe Florian Wirtz, Ridle Baku și Florian Neuhaus în următoarele ferestre de transferuri, când situația financiară va fi mai bună datorită revenirii fanilor pe Allianz Arena.

Presa germană a insistat că pregătirea pentru toți cei trei jucători a început deja. Toți trei au un rol important și contracte lungi la cluburile lor actuale, iar bavarezii vor dispune de o sumă mai mare pentru transferuri în vara viitoare.

Neuhaus a fost în mod constant legat de Rekordmeister pentru o mare parte din anul 2021. Tânărul mijlocaș german a oferit evolutii impresionante pentru Borussia Mönchengladbach. Întrucât actualii campioni din Bundesliga au nevoie în prezent de un mijlocaș central, era de așteptat o mișcare pentru Neuhaus în această vară . Cu toate acestea, suma mare de transfer a împiedicat clubul bavarez să facă o mișcare. Se pare că Neuhaus are o clauză de transfer în valoare de 40 de milioane euro în actualul său  contract cu Monchengladbach.

Între timp, Wirtz a strălucit la Bayer Leverkusen. Similar cu Kai Havertz, Wirtz este, de asemenea, un jucător de top pentru clubul german. Leverkusen va cere o sumă semnificativă pentru tânărul fotbalist dacă Die Roten îi vor aborda vara viitoare.

Bayern a fost interesată anterior de Baku, dar în cele din urmă, acesta a părăsit Mainz pentru a se alătura lui VfL Wolfsburg. Tânărul fundaș dreapta va fi mult mai scump în vara viitoare, deoarece îi vor rămâne trei ani de contract. Pentru moment, Die Roten a găsit o soluție internă pentru poziția de fundaș dreapta, prin Josip Stanisic, dar ar putea avea nevoie de un fundaș dreapta pe termen lung dacă Benjamin Pavard va juca în centrul apărării.

 

Rekordmeister s-a asigurat întotdeauna că nucleul echipei este format din jucători germani, așa că nu este surprinzător să planifice eventuale transferuri pentru acești trei tineri jucători. Obținerea celor trei într-o singură fereastră este o sarcină dificilă, dar chiar și obținerea a doi dintre ei, poate fi considerată o muncă remarcabilă din partea clubului bavarez.

Pentru restul acestei perioade de transferuri, Die Roten va căuta să încheie acorduri pentru Marcel Sabitzer și Amine Adli. Între timp, Mickael Cuisance și Corentin Tolisso vor pleca probabil înainte de sfârșitul ferestrei de transferuri.

Distribuie pe:
11 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
11
0
Posteaza un comentariux
()
x