Site icon FC Bayern Romania

Avancronica Freiburg – FC Bayern

Sambata, de la ora 16:30, etapa a 33-a din Bundesliga continua cu meciul Freiburg – Bayern. Vechea si noua campioana a Germaniei a castigat destul de greu duelul din tur, 2-1, cu gol al victoriei marcat de Thomas Muller in minutul 74.

Freiburg este pe locul 9 în campionat și are 44 de puncte după 32 de etape disputate. Este la 2 puncte distanță de locul 7 Monchengladbach și mai sunt doar 2 etape până la finalul campionatului.

După meciul cu Bayern se va deplasa pentru ultima etapă pe terenul lui Frankfurt, așa că misiunea de a prinde locul 7 și implicit o participare în Europa Conference League devine aproape imposibilă.

Forma echipei este inconstantă. În ultimele 5 etape a obținut 2 victorii, un egal și 2 înfrângeri. A pierdut cu Bielefeld la scorul de 1:0, apoi s-a impus acasă cu Schalke, la un scor bun de 4:0. A urmat o remiză cu Hoffenheim și o înfrângere urâtă la scor de neprezentare cu Hertha. În etapă anterioară s-a impus cu 4:1 pe terenul lui Koln.

Golaverajul 49:47 este destul de modest. Punctul slab al echipei este partea defensivă, dar compensează destul de bine cu ofensiva. Pe teren propriu se simte cel mai bine atacul, reușind să marcheze un total de 31 de goluri. Vincenzo Grifo este golgheterul formației cu 9 reușite în acest sezon, iar Sallai și Pettersen il urmează fiecare cu câte 8 goluri.

Echipa nu se va preda așa ușor în fața lui Bayern și va juca cu gândul să producă surpriză și să încerce să o întreacă pe Monchengladbach în clasament.

Bayern este deja campioana acestui sezon și a ajuns la reușita cu numărul 31, un record pentru campionatul german.

Golaverajul impresionant 92:40 arată forța ofensivă cu care a defilat Bayern în acest sezon și o defensivă care mai are de lucrat pentru a nu dezamăgi in sezonul viitor. Pe teren străin a încasat 21 de goluri în acest an și 7 dintre acestea au fost în ultimele 5 deplasări.

Forma echipei este excelentă și vine după 3 victorii, un egal și o înfrângere surprinzătoare cu Mainz în ultima deplasare, scor 2:1.

Lewandowski va fi încoronat golgheterul campionatului. În acest moment are 39 de goluri marcate și 7 pase de gol. De departe va fi declarat jucătorul campionatului. Chiar și după accidentarea care l-a ținut pe bară 4 meciuri, acesta a marcat un gol în înfrângerea cu Mainz și un hattrick cu Monchengladbach în meciul trecut.

Ultimul meci va fi pe teren propriu împotriva celor de la Augsburg și singura misiune rămasă în picioare pentru oaspeți este depășirea pragului simbolic de 100 de goluri marcate în acest sezon.

Echipe probabile:

Freiburg (4-4-2): Flekken – Kübler, Lienhart, Schlotterbeck, Günter – Schmid, Santamaria, Höfler, Grifo – Demirovic, Höler

Bayern (4-2-3-1): Neuer – Pavard, Boateng, Hernandez, Davies – Kimmich, Alaba – Sane, Müller, Musiala – Lewandowski

sursa: pariurix.com

Exit mobile version