Site icon FC Bayern Romania

Bayern este interesata de Camavinga

France Football anunta ca Bayern este interesata “mai mult ca oricand” de transferul lui Eduardo Camavinga.

Contractul mijlocașului francez (18 ani) de la Rennes este valabil până în 2022, iar bavarezii vor să-l convingă să opteze pentru un transfer la München, în ciuda interesului de la Real Madrid.

Potrivit ziarului francez, după plecarea lui Thiago, Bayern nu a găsit un mijlocaș central care sa poata inlocui cu succes cand unul dintre Kimmich si Goretzka este accidentat.

Scouterii Bayernului, Marco Neppe și Laurent Busser, au luat în considerare mai multe alternative, inclusiv Florian Neuhaus, în vârstă de 24 de ani, pentru care Gladbach dorește o sumă de 45 de milioane de euro – așa că numele Camavinga a apărut din nou, de această dată și mai serios pe buzele celor de la club.

Se spune că Hasan Salihamidzic i-a promis timp de joc lui Camavinga si ca ceilalti compatrioți: Upamecano, Lucas Hernandez, Pavard, Coman, Nianzou, (Tolisso, Sarr?) dar si tânărul jucător de la Bayern II, Remy Vita, îl pot ajuta să se integreze.

Cei de la The Athletic au anuntat în urmă cu câteva zile că Eduardo Camavinga nu vrea să-și prelungească contractul cu Stade Rennes, care expiră vara viitoare. La vârsta de 18 ani, Eduardo a jucat deja in 78 de meciuri in prima liga franceza.

Exit mobile version