Site icon FC Bayern Romania

FC Bayern – SS Lazio 2-1

Bayern Munchen s-a calificat în sferturile UEFA Champions League cu scorul general de 6-2 în ”dubla” cu Lazio.

Meciul de pe Allianz Arena a fost arbitrat de o brigadă românească, condusă de Istvan Kovacs, ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Ovidiu Hațegan a fost cel de-al patrulea oficial. VAR-ul a fost asigurat de doi polonezi, Pawel Gil și Tomasz Kwiatkowski.

Lazio a început fără golgheterul Ciro Immobile, lăsat pe bancă de Inzaghi, în timp ce Bayern a aliniat cel mai bun 11 posibil în acest moment, chiar dacă doar o minune ar fi făcut ca nemții să piardă calificarea.

Intrat în minutul 71, Choupo-Moting a marcat la prima sa fază în minutul 73, pentru 2-0.
Parolo a redus din diferență după o lovitură de cap la o lovitura liberă executată perfect de Pereira și scorul final a fost 2-1, iar la general, Bayern se califică după 6-2.

Tragerea la sorți pentru sferturile Champions League

Echipele calificare în sferturile Ligii Campionilor sunt Dortmund, Porto, Liverpool, PSG, Manchester City, Real Madrid, Chelsea și Bayern Munchen.

Tragera la sorți va avea loc vineri, 19 martie. Meciurile tur se vor juca pe 6-7 aprilie, iar returul va avea loc pe 13-14 aprilie. Tot atunci vor fi trase la sorți și semifinalele competiției care se vor juca pe 27-28 aprilie și 4-5 mai.

Finala va avea loc pe 29 mai, pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul.

sursa: eurosport.ro