19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Eintracht Frankfurt – FC Bayern 2-1

Bayern Munchen nu se regăsește în campionat. După ce au câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor, în urmă cu o săptămână, bavarezii s-au chinuit vizibil în Bundesliga.

Mai întâi, în etapa precedentă, Lewandowski&Co au obținut doar o remiză în duelul cu Bielefeld, scor 3-3. Apoi a urmat runda cu numărul 22, de astăzi, în care Bayern s-a încurcat pe terenul lui Eintracht Frankfurt, scor 1-2.

Bayern Munchen nu-și revine în campionat! Campioana lumii, învinsă de Eintracht Frankfurt

Trupa lui Hansi Flick s-a văzut condusă cu 2-0 după numai o jumătate de oră. Kamada a deschis scorul în minutul 12 și tot el a pasat decisiv pentru golul lui Younes, 20 de minute mai târziu.

Lewandowski a redus din diferență după pauză, în minutul 53, dar formația bavareză n-a avut forța să restabilească egalitatea. În urma eșecului din această seară, Bayern rămâne pe primul loc din Bundesliga, cu 49 de puncte.

Vestea proastă pentru formația lui Flick este că ar putea rămâne cu un avans de numai 2 puncte față de locul secund, ocupat de Leipzig. Trupa lui Nagelsmann va juca mâine în deplasare la Hertha Berlin.

De notat că aceasta este abia a 6-a înfrângere suferită de Bayern Munchen sub comanda lui Hansi Flick, dintr-un total de 60 de meciuri.

 

sursa: eurosport.ro

Lasă un răspuns

4 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
4
0
Posteaza un comentariux