19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Bild anunţă o lovitură de proporţii: Flick, OUT de la Bayern Munchen în vară

Antrenorul Hans-Dieter “Hansi” Flick ar putea pleca de la Bayern Munchen la finalul acestui sezon, deşi este legat prin contract de echipa bavareză până în 2023, anunţă presa germană.

Cotidianul Bild precizează că sunt mai multe motive care ar sta la baza acestei decizii. Cel mai important dintre ele ar fi plecarea, la sfârşitul acestui an, din funcţia de preşedinte al clubului Bayern a lui Karl-Heinz Rummenigge, unul dintre susţinătorii lui Flick, între cei doi existând o excelentă relaţie profesională.

Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre relaţia sa cu directorul sportiv Hasan Salihamidzic, cu care antrenorul lui Bayern a avut mai multe dezacorduri în privinţa transferurilor, conform publicaţiei citate.

Lovitură de proporţii: Hansi Flick ar putea prelua naţionala Germaniei

În sfârşit, mass-media germană subliniază că Hansi Flick ar putea fi tentat să plece înainte de finalul contractului său cu gruparea de pe Allianz Arena pentru a prelua conducerea tehnică a selecţionatei Germaniei, pe care o cunoaşte foarte bine, după ce a fost secundul lui Joachim Low între 2006 şi 2014.

În vârstă de 55 de ani, Hansi Flick o pregăteşte pe Bayern Munchen din 3 noiembrie 2019. Înainte, fusese antrenor secund la gruparea bavareză. Tehnicianul a câştigat în sezonul trecut campionatul, Cupa Germanie şi UEFA Champions League cu Bayern Munchen.

Înainte de a ajunge la Bayern, Flick a fost 8 ani secundul lui Low la naţionala Germaniei, iar acum este văzut drept înlocuitorul perfect al actualului selecţioner.

sursa: digisport.ro

4 thoughts on “Bild anunţă o lovitură de proporţii: Flick, OUT de la Bayern Munchen în vară

  1. Are contract cu Bayern, nu o sa fie dat afara. In plus, realizarile sale din 2020 spun multe. Poate ca sunt neintelegeri vizavi de transferuri, dar acestea nu vor duce la demiterea lui, in niciun caz de catre Brazzo.

  2. Vestea bună e că la vară Tuchel și Pochettino vor avea echipe, cred. Deși la Tuchel am îndoieli. :))))
    Și va rămâne și Flick la Bayern. Titlul îl va câștiga. Dacă ia și Liga? Ce putere ar avea Salihamidzic ca să-l demită? El a mai pus antrenor. Cu antrenorul pus de el Bayern a pierdut ultimul meci în Liga Campionilor, prin 2019. Nu are Salihamidzic nicio putere executivă la Bayern. 😀

    1. Salihamidzic se ocupă doar de transferuri. Şi cred că, nici acolo nu are putere de decizie, ci el doar se ocupă de negocieri, în rest, ceilalți de mai sus îşi dau acceptul pt transfer.
      În alte ordine de idei, mai există Allegri liber de contract, iar dacă până la vară va râmăne liber, s-ar putea ca şi el să fie o variantă.
      Dar am auzit că, îl doresc cei de la Real din vară, şi că deja au luat contactul cu el, pt că, Zidane va pleca la sfârşitul sezonului indiferent de deznodământul acestui sezon.
      Astfel şi Zidane poate deveni liber din vară, iar şi el poate să fie o variantă pt înlocuirea lui Flick, deşi n-aş vrea să-l văd pe francez niciodată pe banca Bayernului.

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version