19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica Borussia Mönchengladbach – FC Bayern

Vineri, incepand cu ora 21:00, se va disputa partida Borussia Mönchengladbach – Bayern Munchen, din cadrul rundei cu numarul 15 din Bundesliga.

Borussia Monchengladbach:

Borussia Monchengladbach începe anul pe poziția a 7-a, la 3 puncte distanță de locurile ce oferă șansa calificării în cupele europene. Cele 14 etape i-au adus 5 victorii, 6 remize și 3 înfrângeri, adunând astfel 21 puncte.

Nu pot spune că este neapărat avantajată de faptul că va juca pe teren propriu, întrucât nu sunt diferențe mari între jocul de acasă și modul în care evoluează în deplasare. Din totalul de 21 puncte, 10 au fost obținute acasă. Aici a pierdut o singură dată. În 4 din ultimele 5 partide jucate acasă de Gladbach s-au marcat minimum 3 goluri.

Gladbach a marcat până acum 25 goluri. Mijlocașul Stindl s-a remarcat în atac, reușind să înscrie de 8 ori în cele 14 etape. Este într-o formă bună și a reușit să marcheze de 5 ori în ultimele 4 meciuri. Apărarea echipei nu strălucește, primind deja 22 goluri. Este normal, echipa fiind adepta jocului dinamic și deschis.

Moralul echipei este ridicat, întrucât vine după 2 victorii obținute în Cupă și în campionat. S-a calificat în optimile DFB Pokal după ce a trecut de Elversberg la un super scor.

02.01.21               BUN       Bielefeld             Monchengladbach          0 : 1

22.12.20               POK       Elversberg          Monchengladbach          0 : 5

19.12.20               BUN       Monchengladbach         Hoffenheim       1 : 2

15.12.20               BUN       Frankfurt            Monchengladbach          3 : 3

12.12.20               BUN       Monchengladbach                         Hertha  1 : 1

O absență importantă în lotul echipei gazdă este francezul Thuram, suspendat. Nici mijlocașul Traore nu este disponibil, din motive medicale.

Bayern Munchen:

Bayern a reușit să revină pe poziția de lider, însă are de muncit în acest sezon. Leverkusen și Leipzig sunt principalele adversare în acest sezon și se află la doar 5, respectiv 2 puncte distanță. Are cele mai multe victorii până acum, 10 la număr. În rest a remizat de 3 ori și a pierdut o dată. Ocupă locul secund ca formă de joc atât acasă, cât și în deplasare.

Așa cum ne-a obișnuit, Bayern este o adevărată furtună în ceea ce privește ofensiva. Deși s-au jucat doar 14 etape, Lewandowski&co se laudă cu 44 goluri. Polonezul are 19 reușite și ocupă primul loc în topul golgheterilor din Bundesliga. Muller îl urmează cu 6 goluri, iar Sane și Gnabry au câte 4. Lucrurile nu stau la fel de bine în apărare, Bayern având cea mai slabă apărare din top 6. A primit 21 goluri, din care 11 pe teren străin. Sunt 9 partide consecutive jucate in deplasare în care Bayern a primit gol.

Bayern nu a pierdut vreun meci de la sfârșitul lunii septembrie 2020. De atunci, a jucat 20 meciuri fără eșec.

Așa arată cele mai recente rezultate obținute în campionatul Germaniei. 5 partide ce i-au adus puncte, 4 victorii încheiate cu peste 2.5 goluri și o remiză de 1:1.

03.01.21               BUN       Bayern                 Mainz   5 : 2

19.12.20               BUN       Leverkusen        Bayern 1 : 2

16.12.20               BUN       Bayern Wolfsburg          2 : 1

12.12.20               BUN       Union Berlin       Bayern 1 : 1

05.12.20               BUN       Bayern RB Leipzig           3 : 3

O absență notabilă în lotul lui Bayern este atacantul Gnabry. Nu putem spune că are un impact major asupra lotului, întrucât acesta nu era într-o formă prea bună. Nu a mai marcat din octombrie. Tillman și Kouassi lipsesc în continuare din cauze medicale.

Echipe probabile

Borussia Monchengladbach (4-2-3-1): Sommer; Lainer, Ginter, Elvedi, Wendt; Kramer, Neuhas; Plea, Stindl, Hofmann; Embolo

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer; Sule, Boateng, Alaba, Davies; Goretzka, Kimmich; Coman, Muller, Sane; Lewandowski.

sursa: pariurix.ro

Lasă un răspuns

1 Comment
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
1
0
Posteaza un comentariux