29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Avancronica meciului Atletico Madrid – FC Bayern

In aceasta seara, de la ora 22:00, vom avea cel de-al doilea meci din returul grupelor Champions League.

De data aceasta vom efectua o deplasare la Madrid, pentru a disputa un meci impotriva celor de la Atletico. Bayern si-a asigurat prezenta in saisprezecimile competitiei, dupa ce a castigat toate cele 4 meciuri jucate pana in prezent, insa tabara adversa are de depus un efort considerabil pentru a se alatura bavarezilor in primavara europeana.

Echipele s-au intalnit pana acum de 7 ori, echipa din München castigand de 4 ori, de doua ori Atletico si un meci s-a incheiat cu remiza (in finala din 1974). In tur, Bayern a egalat un record stabilit anterior tot de ei. Prin victoria cu 4-0, bavarezii le-au aplicat madrilenilor cea mai mare infrangere pe plan european, lucru care s-a mai intamplat in finala din 1974 cand, dupa rejucarea in urma remizei de care scriam mai sus, bavarezii au obtinut exact acelasi rezultat.

Bayern are o serie de victorii consecutive in cadrul competiției, in urma meciului cu Red Bull Salzburg reusind sa atinga cota de 15, egaland recordul detinut chiar de rivala din aceasta seara. De asemenea, bavarezii sunt neinvinsi in ultimele 15 meciuri jucate in deplasare, iar in cazul unei victorii cu Atletico Madrid, Bayern va egala recordul competitional detinut de Manchester United (2007-2010).

Inregistram prezenta cu numarul 25 in cadrul grupelor UCL, doar Barcelona si Real Madrid avand mai multe (25), reusind sa trecem pana acum de aceasta stagiune a competiției de 17 ori.

Robert Lewandowski a marcat de 38 de ori in 38 de meciuri la nivel de grupe UCL din 2014-15. Golul sau din meciul cu RB Salzburg a fost cu numarul 71 in UCL, egalandu-l pe Raul si trecand pe locul 3 in clasamentul marcatorilor all-times.

Alte statistici:

– in 10 dintre ultimele 11 meciuri jucate de Bayern in Liga Campionilor s-au marcat mai mult de doua goluri;
– Bayern a marcat cel putin trei goluri in 9 dintre ultimele sale 11 partide de Champions League;
– Bayern a castigat fiecare din ultimele 6 meciuri din Liga Campionilor in deplasare, cu un scor de 27-7. Inca o victorie va egala recordul clubului detinut anterior, din perioada februarie 2013 pana in februarie 2014;
– Atletico a pierdut doar unul dintre ultimele 24 meciuri UCL jucate acasa (meciul cu Chelsea din septembrie 2017).

Chiar in urma cu cateva ore, antrenorul Hansi Flick a anuntat ca o parte din titularii echipei vor ramane la Munchen, cu scopul de a se odihni pentru meciul din weekend cu Leipzig care are o miza mult mai mare decat cea din partida cu Atletico Madrid. Asadar, pe langa Davies si Kimmich care sunt accidentati, nu vor fi in componenta lotului Lewandowski, Neuer, Goretzka si Tolisso, oferind sansa jucatorilor precum Nübel, Nianzou, Sarr sau Choupo-Moting sa joace.

Un prim 11 probabil:
Nübel – Hernandez, Boateng, Süle, Pavard – Alaba, Martinez – Coman, Müller, Sane – Choupo-Moting.

Componenta lotulului Bayern München care s-a deplasat la Madrid:

MIA SAN MIA!

Lasă un răspuns

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux