Site icon FC Bayern Romania

Avancronica meciului FC Bayern – Eintracht Frankfurt

Dupa victoria superba de miercuri din UCL impotriva celor de la Atletico Madrid (4-0), Bayern revine pe plan intern maine, cand ii va gazdui pe cei de la Eintracht Frankfurt.

Patru etape au fost jucate pana in prezent, iar polonezul Robert Lewandowski se afla din nou pe primul loc in topul marcatorilor, cu 7 reusite in 4 meciuri (exact ca in sezonul trecut). In 2020, el a inscris de 27 de ori în toate competitiile, fiind primul in topul jucatorilor care evoluează in primele cinci ligi europene.

Thomas Muller nu conteneste sa ne bucure cu jocul sau eficient. Pana acum, emblema noastra bavareza are 3 goluri si 4 assist-uri in 4 meciuri jucate, fiind pe locul 2 in topul jucătorilor care au contribuit la inscrierea golurilor, dupa Lewandowski. De asemenea, pe langa jocul excelent, Muller isi demonstreaza calitatile psihologice, pentru ca alaturi de Hansi Flick, acesta le-a facut integrarea mai usoara noilor jucatori veniti, mai ales tanarului Tiago Dantas.

Thomas Muller a jucat miercuri pe postul de aripa dreapta, insa cel mai probabil maine va reveni la poziția sa de baza, lasand loc lui Douglas Costa pe aripa dreapta.

 

Initial testat pozitiv, Serge Gnabry a efectuat un nou test Covid-19, iar de aceasta data rezultatul a fost negativ. Chiar si in urma acestui rezultat, el tot va fi absent maine, avand in vedere ca trebuie sa stea acasa in carantina. Pe langa Gnabry, mai avem doi absenti pentru meciul de maine si anume: Leroy Sane, care a revenit recent la antrenamente si se pregateste sa isi refaca intrarea in primul 11, precum si Corentin Tolisso, indisponibil din cauza unei suspendari (a primit suspendare pentru doua meciuri, in urma cartonasului rosu din meciul cu Bielefeld).

De partea cealata, cei de la Eintracht au in avantaj ratarea participarii la cupele europene, deci cu siguranta vor fi mult mai odihniti pentru meciul de maine. De asemenea, vulturii trec printr-o serie de 8 meciuri fara infrangere in Bundesliga, Andre Silva avand un aport major in jocul lor.

Echipe probabile:

Bayern: Neuer – Pavard, Sule, Alaba, L. Hernandez – Kimmich, Goretzka – D. Costa, Muller, Coman – Lewandowski.

Frankfurt: Trapp – Abraham, Hasebe, Hinteregger – Toure, Rode, Ilsanker, Younes – Kamada – Dost, A. Silva.

Meciul o sa fie transmis de catre Digisport 2, Telekom Sport 2 si Look Sport, incepand cu ora 16:30.

Exit mobile version