19 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Franturi de istorie bavareza #8

– Heynckes a declarat: “Cand a venit Martínez, nu-l cunoştea nimeni. Franz Beckenbauer credea ca e un sortiment de cafea.”

– Uli Hoeness a povestit cum a decurs o convorbire cu un reprezentant al lui Real Madrid cu privire la un eventual transfer al lui Ribery in Spania in 2009:
”- Aveti posibilitatea sa notati ceva?
– Da.
– Atunci, scrieti : unu, zero, zero.
– Ce inseamna asta?
– Suma de la care incepem sa discutam.”

– In 2009, Uli Hoeness a povestit cum a fost trimis Ribery sa isi rezolve problemele dentare. Ribery trecea atunci printr-o perioada cu multe accidentari, iar problemele dentare pot crea in plus alte probleme. Surpriza a fost ca s-a gasit o bucata de pansament veche si o bucata de freza dentara de la o lucrare anterioara.

– In 2008, inaintea meciurilor s-a decis ca jucatorii sa doarma la hotel. Klinsmann a motivat decizia spunand ca asta va creste concentrarea si coeziunea echipei. Uli Hoeness a intrat in amanunte venind cu urmatoarea explicatie: “Daca in acea noapte jucatorii doresc sa doarma cu tatii, acestia nu se pot odihnii cum trebuie inaintea meciului si pot afecta performanta echipei.”

– Sezoanele cu cele mai putine infrangeri suferite de o echipa in Bundesliga au fost 1986-87 si 2012-13, cand Bayern a pierdut doar cate un meci. In ambele sezoane, infrangerile au fost in fata celor de la Bayer Leverkusen.

Lasă un răspuns

3 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
3
0
Posteaza un comentariux