Site icon FC Bayern Romania

Eintracht Frankfurt – FC Bayern 5-1

Bayern Munchen a egalat un record negativ vechi de zece ani după ce a fost învinsă cu un categoric 1-5 în deplasarea cu Eintracht Frankfurt.

La Frankfurt, Bayern a suferit cea mai grea înfrângere din ultimii șapte ani, în toate competițiile. Împotriva echipei cu care a luptat la titlu sezonul trecut, Boateng și-a lăsat echipa în inferioritate după doar opt minute. Eintracht a profitat și a marcat de două ori, prin Kostic și Sow.

Lewandowski a redus din diferență, dar avea să fie singura reușită pentru campioana din Bundesliga, care mai încasat trei goluri în a doua repriză, de la Abraham, Hinteregger și Paciencia.

Eintracht – Bayern 5-1. Bavarezii au primit ultima oară cinci goluri de la Dortmund, în Cupă

De zece ani nu mai primise Bayern cinci goluri într-un meci de campionat.

Eintracht e prima echipă care îi înscrie cinci goluri lui Bayern după Borussia Dortmund, care a câștigat cu 5-2 pe 12 mai 2012.

Bavarezii n-au mai primit cinci goluri în Bundesliga de la partida cu Wolfsburg (1-5 acasă), de pe 4 aprilie 2009.

Bayern n-a mai primit 16 goluri după zece etape în campionat din sezonul 2008-2009, când Jurgen Klinsmann se afla pe bancă.

ECHIPELE

Eintracht: Rönnow – N’Dicka, Abraham, Hinteregger – G. Fernandes (Silva 80) – Da Costa, Sow, Rode (Gaćinović 72), Kostić – Dost (Kamada 64), Paciência.

Bayern: Neuer – Pavard, Boateng, Alaba, Davies – Thiago, Kimmich – Gnabry (Goretzka 69), Müller (Martínez 64), Coutinho (Coman 57) – Lewandowski.

sursa: digisport.ro

Exit mobile version