28 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Hertha Berlin – FC Bayern 2-0


Etapa a 6-a din campionat a consemnat si prima infrangere pentru Bayern! Am asistat la doua reprize foarte diferite. Daca in prima repriza Bayern n-a jucat nimic, raportul suturilor spre poarta fiind elocvent, 4-6 (pe poarta 3-0!), cu gazdele marcand din penalty prin Ibisevic (23), dupa un fault rudimentar al lui Boateng si prin Duda (44), in urma unei combinatii rapide. In repriza a doua, in schimb, meciul s-a disputat intr-o singura directie: spre poarta gazdelor. Acestia insa au parcat “autobuzul” in fata portii iar bavarezii au dominat stereotip, cu o ploaie de centrari, aproape toate respinse de adversari si cu suturi mai mult pe langa poarta, Neuer somand pur si simplu. Raportul suturilor in repriza a doua a fost de 2-19 (pe poarta 1-5)!!! Gazdele, care au jucat foarte agresiv si cu pressing avansat, au apelat la toate tertipurile echipelor mici, cu trageri de timp si simulari iar orice fault bavarez era mult intarziat datorita faptului ca adversarii veneau in fata mingii si nu plecau de acolo decat dupa multe secunde, cand fluiera arbitrul (care a fost foarte ingaduitor cu gazdele). Insa jocul echipei bavareze a deranjat, acesta fiind greu de privit de un fan bavarez obisnuit cu spectacolul echipei favorite. Jucatorii nu se gasesc pe teren decat cu mingi in spate, sunt lenti si previzibil, totul e intamplator, fara pic de tactica. Greu de inteles ce face Kovac cu ei la antrenamente.
In clasament, Bayern a fost ajunsa chiar de Hertha la puncte, 13 iar Dortmund si Werder, care joaca maine, pot trece pe primele locuri cu 14 puncte, daca vor invinge. Ma gandeam ca, indiferent de antrenor, Bayern nu are cum sa nu castige campionatul cu acesti jucatori. Nico Kovac probabil ca ne va arata contrariul…
Notele de la TZ: Neuer 3, Alaba 5, Boateng 5, Sule 4, Kimmich 3, Thiago 5, Sanches 4, James 4, Ribery 4, Robben 4, Lewandowski 5. Au mai jucat Muller 4, Gnabry 4 si Wagner.
Statistica jocului:
Posesie: 30%-70%
Suturi (pe poarta): 6-25 (4-5)
Cornere: 1-14
Faulturi: 14-14
Cartonase galbene: 3-1

Lasă un răspuns

8 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
8
0
Posteaza un comentariux