29 March 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

FC Bayern – Real Madrid 1-2

Real Madrid a castigat cu 2-1 prima manșă a semifinalei UEFA Champions League cu Bayern Munchen, disputată miercuri seara, în Germania, pe Allianz Arena.

Fundașul brazilian Marcelo, în minutul 44, și “rezerva” Marco Asensio, în minutul 57, au marcat golurile madrilenilor, în timp ce pentru campioana Germaniei a punctat Joshua Kimmich, în minutul 28. Manșa retur e programată marți, 1 mai, pe stadionul Santiago Bernabeu. În cea de-a doua semifinală, disputată marți, Liverpool s-a impus cu 5-2 în fața lui AS Roma, pe Anfield Road, iar returul se va disputa miercuri, 2 mai.

Astfel, Bayern Munchen pierde din nou pe teren propriu în fata lui Real Madrid, cu același scor cu care a fost învinsă și sezonul trecut, în sferturile de finală.

Fără Vidal, accidentat, și cu Robben înlocuit după câteva minute, tot din cauza unor probleme medicale, Bayern a dominat totuși partida și și-a creat multe ocazii importante. Lewandowski și, mai ales, Muller au dat cu piciorul însă unor șanse uriașe.

De partea cealaltă, Zidane a început meciul fără Benzema și Bale, iar Cristiano Ronaldo a fost inexistent, acesta fiind primul lui meci fără gol marcat în UCL, după 11 dueluri. CR7 a înscris în minutul 70, dar golul a fost anulat pentru că preluarea portughezului a fost făcută cu mâna stângă.

ECHIPELE DE START

Bayern Munchen: Ulreich – Kimmich, J. Boateng, Hummels, Rafinha –  J. Martinez – Robben, T. Muller, J. Rodriguez, Ribery – R. Lewandowski.
Rezerve: Starke – Wagner, Sule, T. Alcantara, Bernat, Rudy, Tolisso.

Real Madrid: K. Navas – Carvajal, S. Ramos, Varane, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – L. Vazquez, C. Ronaldo, Isco.
Rezerve: Casilla – Vallejo, Benzema, Bale, T. Hernandez, Asensio, Kovacic.

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

23 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
23
0
Posteaza un comentariux