20 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Robert Lewandowski şi-a prelungit contractul cu Bayern

Robert Lewandowski şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen. Contul oficial de Twitter al bavarezilor a anunţat că noua înţelegere va fi valabilă până în 2021.

“Acest club îmi oferă tot ce am nevoie pentru ca dorinţele mele să devină realitate. Ne aşteaptă noi provocări”, e mesajul atacantului polonez de 28 de ani.

Lewandowski a ajuns la Bayern Munchen în 2014 după un transfer de la Borussia Dortmund, iar contractul său iniţial expira în iunie 2019.

Polonezul a contribuit la câştigarea a două titluri şi o cupă pentru clubul bavarez.

83 de goluri a marcat Lewandowski în toate competiţiile pentru Bayern Munchen.

sursa: digisport.ro

11 thoughts on “Robert Lewandowski şi-a prelungit contractul cu Bayern

  1. SPORTBILD face un sondaj de opinie interesant. Intrebarea a fost: Considerati ca Sule si Rudy sunt intariri pentru Bayern?
    Raspunsurile celor 12.600 de fani au fost:
    Sule da, Rudy nu – 55%
    Amandoi – 23%
    Niciunul , Bayern are nevoie de altii – 21%
    Sule nu, Rudy da – 1%.

    1. Iti dai seama ce presiune va pune Sule daca vine. Fundaș central, de gabarit si e si neamt. Unul dintre Hummels si Boateng nu pot pierde doar locul de titular de la Bayern, ci si de la națională.

      1. Este adevarat ca va pune presiune pe Hummels si Boateng, insa nu cred ca in momentul de fata poate sa ii scoata din echipa pe cei doi. Peste 2-3 ani, poate. Depinde cat va creste valoric Sule. Insa am inteles ca a fost adus ca inlocuitor pentru Hummels sau Boateng, daca unul din cei doi se accidenteaza. A vazut si Ancelotti ca variantele cu Martinez sau Badstuber nu sunt o solutie, mai ales in meciurile importante.
        BILD anunta ca Rudy si Sule sunt doar începutul transferurilor! Deci urmeaza alti jucatori… Sa vedem cand.

  2. Nu am înțeles cu ce te ajuta Vidal si Alonso contra unei formații care sta in propria jumătate si îți închide toate spatiile. Eu as fi jucat cu Sanches, Thiago si Costa in centru, plus Ribery desigur. Aveam nevoie de jucători rapizi si care stiu cu mingea, sa poți crea ceva pericol la poarta adversa.
    Si pentru prima data spun si eu ca Alonso e depășit total. M-am tot abținut, pentru ca si așa il critica toată lumea, dar se pare ca pe buna dreptate.
    Si Javi Martinez, e un dezastru ca fundaș central, pe bune… Iar ca mijlocaș, mi se pare ca Bayern ar trebui sa aibă altceva, adică nu-i vad rostul lui Javi nici acolo.

  3. Bayern a invins laterna, Darmstadt, cu 1-0, dupa un meci modest (posesie 73%, fara mari ocazii) dar cu un gol fabulos al lui Costa in min.71. Mingea sutata de brazilian de la 25 m, din unghi lateral dreapta, a lovit mai intai transversala si apoi a intrat in poarta! Cu aceasta victorie, Bayern a revenit pe prima pozitie, fiind la egalitate de puncte cu Leipzig dar cu un golaveraj mai bun. Miercuri, la ora 21, pe Allianz, Bayern o va intalni chiar pe Leipzig!
    Presa germana dar si antrenorul lui Hoffe, anunta ca din vara viitoare Niklas Sule (21, fundas central) si Sebastian Rudy (26, fundas si mijlocas dreapta) vor fi jucatorii lui Bayern! In timp ce primul vine pe circa 25 mil. euro, avand 1,95 m (o forta a naturii!), cota de piata de 12 mil. euro si o prezenta in nationala mare (11 la nationala U21), Rudy vine gratis, avand o cota de piata de doar 4 mil. euro si 12 prezente in nationala mare. Aceste doua transferuri inseamna ca Sule este o alternativa la desele accidentari ale lui Boateng, Martinez si Badstuber iar Rudy il va inlocui pe Lahm care se retrage in vara lui 2017.

  4. Bile anunța deja primul transfer, Sebastian Rudy de la Hoffe va semna din postura de jucător liber de contract!
    De altfel si Niklas Süle e pe lista lui Bayern, care costa in jur de 25 milioane de euro. 🙂

  5. Stiri pe scurt:
    – Boateng se va opera la umar zilele viitoare. Va lipsi doua luni.
    – Ancelotti:”Liga Campionilor e mai importanta decat campionatul!”
    – Posibili inlocuitori pentru Alonso, in caz ca nu i se va prelungi contractul: Eric Deier (22, Tottenham), Marco Veratti (24, PSG), Adrien Rabiot (21, PSG).

  6. Hoeness a lăsat sa se înțeleagă ca Robben va fi următorul jucător care își va prelungi contractul.
    ,,Cu siguranță va continua alaturi de noi.” a spus acesta pentru Kicker.
    Pe de alta parte, Robben declarase acum cateva zile ca vrea sa rămână dar nu i s-a propus prelungirea. Si impresarul acestuia a spus ceva de genul, doar ca trebuie sa își dorească si clubul asta.

  7. Desi era de asteptat, este o veste foarte buna. Il asteptam pe Lewa sa fie si mai bun ca anul trecut. Mai ales ca noul contract aduce si mai multi bani in contul polonezului.

  8. Nu ma așteptam sa își prelungească contractul. Cred ca prelungirea contractului lui Lewa, e echivalent cu un trofeu. E jucătorul ideal pentru Bayern si viceversa, din punctul meu de vedere.
    Daca tot suntem la contracte, cică ar urma Xabi Alonso sa își prelungeasca, doar ca nu prea e dorit de fani, plus ca cei din conducere vor sa ii mai “taie” din bani, adica să-i propună un contract mai mic din punct de vedere financiar.

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version