18 April 2024

FC Bayern Romania

Fan Club FC Bayern Munchen

Real Madrid nu renunţă la Alaba. Bayern vrea ca Pepe să fie inclus în oferta spaniolilor

Real Madrid e gata să revină cu o nouă ofertă, a treia, pentru austriacul David Alaba, de la Bayern Munchen.

Cotidianul madrilen As susţine că “galacticii” au profitat de amicalul cu bavarezii, de la International Champions Cup, pentru a face o nouă ofertă pentru Alaba.

65 de milioane de euro e suma oferită de campioana Europei pentru fundaşul stânga în vârstă de 24 de ani. Bayern a solicitat însă, pe lângă cele 65 de milioane, şi pe portughezul Pepe la schimb.

În urmă cu câteva săptămâni, campioana Germaniei solicitase includerea lui Raphael Varane în tranzacţia trecerii lui Alaba pe Bernabeu, pretenţie cu care spaniolii nu au fost de acord.

Bayern i-a fixat iniţial în această vară un preţ de transfer de 80 de milioane de euro lui Alaba, de care s-au mai interesat în această perioadă de pauză competiţională Barcelona, Manchester United şi Manchester City.

Fotbalistul născut la Viena din tată nigerian şi mamă filipineză a ajuns la Munchen încă de la 16ani şi a devenit cel mai tânăr debutant din istoria naţionalei Austriei, la 17 ani.

218 meciuri a jucat David Alaba pentru Bayern Munchen

19 goluri a marcat austriacul pentru campioana Germaniei

4 thoughts on “Real Madrid nu renunţă la Alaba. Bayern vrea ca Pepe să fie inclus în oferta spaniolilor

  1. Cei de la AS, de câteva luni apar pe prima pagina cu posibile transferuri ale lui Alaba si Lewandowski la Real Madrid. N-a jucat Lewa acum contra Realului, ca apărea si numele lui in ziar. :))))) Oricum Alaba mai are cinci ani de contract, nu vad de ce l-ar vinde Bayern sau de ce ar dori el sa plece, atât timp cat abia a semnat un nou contract. Iar referitor la Lewandowski, am văzut in Bild ca i s-a pregătit un nou contract.

  2. Sper ca cei din conducere sa nu faca aceasta prostie, adica sa-l dea pe Alaba. Indiferent pe cati bani. Mai ales acum cand se pare ca Ancelotti I-a promis ca o sa-l aseze in teren acolo unde isi doreste austriacul: mijlocas central! Alaba a declarat de curand ca nu a suportat sa joace fundas central, asa cum l-a pus Guardiola in foarte multe meciuri la Bayern.
    Iata ca Ancelotti, spre deosebire de Guardiola, va tine cont de dorintele jucatorilor in ceea ce priveste asezarea in teren.
    Ribery, dupa primele meciuri cu Ancelotti pe banca, a declarat in presa ca nu tot timpul a jucat pe pozitia care ii convine, ca acum, trimitand sageti catre Guardiola. Ribery a fost cel mai bun jucator al lui Bayern in amicalele din aceasta vara.
    De asemenea, Lahm va juca numai fundas dreapta.
    Iar lui Muller i se cauta o pozitie care sa-l avantajeze, mai ales ca in ultimul timp nu a prea dat randament. Astfel, Ancelotti vrea sa joace cu doua varfuri: Lewa si Muller.
    Oricum sunt perspective bune cu Ancelotti. care este mult mai uman si mai intelegator.
    De azi au venit la echipa toate vedetele lui Bayern, inclusv cei 2 nou-veniti: Hummels si Sanches! Boateng, Douglas si Robben sunt accidentati.
    Abia astept meciurile oficiale!
    https://www.youtube.com/watch?v=AaDw4kYdJKk

Leave a Reply Cancel reply

Exit mobile version