Marți a fost o zi încărcată la baza de pregătire din Munchen. Mai întâi, băieții au efectuat un nou antrenament, după care Carlo Ancelotti a oferit o conferință de presă înaintea amicalului de mâine, contra lui Manchester City.

Carlo Ancelotti a vorbit despre relația sa cu Pep Guardiola, actualul antrenor al cetățenilor. Pep va fi mâine seară prezent pe Allianz Arena, asta după ce a petrecut o perioadă de trei ani la clubul bavarez. “Am o relație bună cu Pep. A reușit o treabă fantastică la Bayern”, a declarat Carlo.

Întrebat despre partida de mâine, tehnicianul italian a răspuns: “Fiecare amical este important pentru noi, dar mâine este cu atât mai important fiind primul pe teren propriu”. Va fi un prim test serios pentru Carlo, dar și pentru Bayern înaintea plecării în turneul din Statele Unite.

Pe lângă aspectele legate de duelul amical de pe Allianz, Ancelotti a vorbit și despre accidentarea lui Arjen Robben, care va lipsi șase săptămâni: “Este dezamăgitor, dar sper ca el să fie refăcut până la startul sezonului.”

De asemenea, clubul a dat un comunicat în ceea ce privește starea lui Douglas Costa. Va sta trei săptămâni pe tușă, asta înainte de a reveni la antrenamente după accidentarea sa musculară.

Până una alta, nu uitați, mâine la ora 21:30 (ora României), Bayern Munchen-Manchester City. 

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Catalin
20 July 2016 20:01

Sa speram ca Carlo va face o treaba mai buna ca Pep .

Subscribe via Email

Introdu adresa de e-mail pentru a primi notificare pentru orice postare noua adaugata pe site

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x