AV

Sa mai dizolv putin linistea de aici.

Tovarasul nostru Vidal n-are un sezon deloc rau, castigand si Copa America Centenario, pe langa eventul din Germania. In finala, Chile a invins-o pe Argentina, cu 4-2 la loviturile de departajare, dupa ce, timp de 120 de minute, nu s-a inscris niciun gol, iar Vidal a ratat al sau penalty. Messi a pierdut a treia finala consecutiva cu Argentina, in trei ani, si, dupa acest meci, a declarat ca se retrage de la nationala.

Scriu asta din motive evidente: tare-mi doresc sa i se mai alature inca, in primul rand, 5 clienti, impreuna cu ceilalti 18. Eu-s sigur ca lumea de aici priveste campionatul european si vede ca, pana acum, totul a fost sub control: ai nostri, cu efort minim, au iesit de pe prima pozitie din grupa si, cu semiefort, au trecut de slovaci. Cat despre viitorii adversari, eu nu am decat sa salut echipele, cu care ai nostri vor juca si, probabil, vor juca dupa. Raman la convingerea ca, pentru a fi cel mai bun, tre sa treci de cei mai buni, iar ai nostri sunt ca Bayern, si nu vreo Irlanda de Nord, care, nu se stie cum, a ajuns aici si spera la adversari cat mai simpli, pentru a ajunge cat mai departe.

1
Lasa un comentariu

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
fcbm81 Recent comment authors
fcbm81
Autor

Chiar dacă nu am mai scris de ceva vreme asta nu înseamnă că nu urmăresc tot ce se scrie și comentează aici.
Cât despre centenario ăsta,a fost făcut special de Uefa pentru ca Messi să câștige și el un trofeu cu naționala Argentinei. Uite că nu le-a ieșit și chiar mă bucur pentru Vidal și Chile.
Revenind la CE sper și sunt convins ca Germania să trimită macaronarii acasă,această echipă care mereu a avut succes și noroc cu stilul lor de antijoc mai ales împotriva Mannschaftului.
Și încă un lucru,dacă nu reuseste Lewandowski să facă cu gelatul de Ronaldo ce a făcut Vidal cu Messi sper ca Germania să o facă chiar în ultimul act al competiției.

Subscribe via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2 other subscribers

Urmareste-ne pe Facebook
Parteneri
Help us run this site…